בשלניות, עזרה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתחיל ואומר שאני מאותגרת בישול דגים.
    אני לא מכינה מאכלי דגים בכלל. טונה זה מקסימום
7 תגובות
עמוד 1
  • מכינים בדיוק כמו שניצל רגיל, טובלים בביצה ואז בפירורי לחם מתובלים (אנחנו שמים פלפל פפריקה מלח שום)


  • טובלים בביצה ובפירורי לחם
    יוצא מעדן


  • הממממ יאמי שניצל דג
  • עזרה נוספת קטנה-ומקווה שאועיל!!!
    כדי שהשניצל לא יתפרק לך-מה שקרוה לרוב שניצל דדג.
    טיפ-תשתפי את הדג טוב במים לפני ותיבשי אותו היטב היטב היטב.......
    וכן בנוסף אני שמה קצת גמח עם הפירורי לחם אחרת הפירורי לחם לא תמיד נדבקים...
    בהצלחה....
  • מומלץ לפני כן לשים לימון על הדג למשך חצי שעה (כשהדג מופשר)
    ואז לשטוף... (לא מרגישים את הלימון אחר כך, אבל זה עושה פלאים לדג)

    כל השאר בדיוק כמו שניצל!


    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

  • תודה, בנות! אנסה היום

    __________________________________________________________________

  • אני שמה לימון ומלח גס ל10 דקות
    שוטפת וטיפה סוחטת
    ביצה ואז קמח+פרורי לחם

    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה