היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מקרי מוות - לא עלינו טפו !!! אח של חמותי על ערש דווי ... לא עלניו-טפו ! הוא צעיר, מאוד צעיר. רק בן 45 . סרטן
17 תגובות
עמוד 1
הם כבר בוגרים.
הם יודעיםלהבין מה זה נפטר. אור יודעת בדיוק מה זה מוות, שקוברים את הגוף באדמה ולא נראה אותם יותר וזה עצוב מאד פייס: ortal_hori
ואיזה עצוב הסיפור הזה פייס: ortal_hori
ענית יופי. אם ישאל עוד הייתי מגיבה כמו מתוקונת
כמו שהסברת. אם יהיו לו עוד שאלות יהיה אפשר לענות לו לפשט את הדברים כמה שאפשר. בגיל שלו הוא בטח לא מודע לעניין שהדוד צעיר אז זה חוסך קצת שאלות.
סבתא של בעלי במצב לא מזהיר, כבר תקופה ארוכה שהגדולה גם מתפללת עליה בגן, הסברנו לה שהיא חולה ואנחנו מתפללים שתרגיש טוב, והיא שאלה מה יקרה אם היא תמות, הסברנו לה שהיא תלך לגן עדן, והיא ישר שאלה אם היא תיפגש עם החבר מהגן שנמצא שם ועם סבא שלי שנמצא שם, אמרתי לה שכן, קשה לענות על השאלות האלו, ובגלל שהיא מכירה ומבינה מה המוות אומר אז כשסוס שאהבה מת בחווה ביקשתי שלא יספרו לה, לצמצם את הכאב כמה שאפשר, הלוואי שיכולנו לעטוף בצמר גפן וששום דבר לא יפגע בתמימות שעוד יש להם
אוף לפני כמה זמן כתבת על איזשהי קרובת משפחה שלך שגם חולה. מחלה ארורה
אגב הוא נפטר בערך שעה אחרי שרשמתי את ההודעה
מצטערת לקרוא.. שלא תדעו עוד צער
שלא תדעו עוד צער
גם לי מאוד קשה להסביר מוות.
בגלל שאני באמת מאמינה שהנשמה של אמא שלי אי שם בשמיים, זה גם מה שאני אומרת לרעי.
הוא כל כך רגיש, ממש לא בא לי להסביר שהגוף נקבל באדמה ועוד תיאורים בלתי נתפסים. וזה נראה לי גם מיותר כי הוא לא זכה להכיר אותה, כך שגם לא ממש שואל שאלות. רק יודע שהיא בשמיים שומרת עלינו.
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אופק דין, כן, היה ילד מהגן שעלה לו חום גבוהה ותוך 24 שעות היה מוות מוחי-דלקת קרום המוח עם חיידק אלים
אמאלה מה זה הדבר הזה? פייס: ortal_hori
גלי
כשדודה ודוד של נועם נפטרו מזקנה כמעט חודש אחרי חודש וגאיה הכירה אותם ושאלה למה יש מסיבה בבית שלהם (השבעה) ולמה היא לא רואה אותם יותר בקיבוץ הסברתי לה שהם היו מאוד זקנים ורצו לעלות לשמיים ועכשיו הם מסתכלים עלינו מלמעלה ושומרים ואולי לא נראה אותם יותר אבל תמיד נוכל להזכר בהם..היא קיבלה את זה....
וכמה ימים אחרי כן שאלה אותי אם כשאני אמות היא תוכל לקבל את האופנים שלי