הי בנות,
אני צריכה להכין עוגת יום הולדת לבת שלי למסיבה ביום שבת אחהצ...
אני אוכל להכין את העוגה רק בשישי בבוקר כי אחר כך לא יהיה לי זמן.
אני מכינה עוגה של קרין גורן שהכנתי כמה פעמים ויצאה סבבה (היא קוראת לה- עוגת שוקולד עסיסית בטירוף וזולה
)
אני יודעת שעוגות שוקולד לא אמורים לשמור במקרר כי זה מייבש אותן, אבל בחום עכשיו (ואצלינו חחחםםם) נראה לי מסוכן להשאיר עוגה כמעט יומיים בחוץ ועוד עם קרם שכולל שמנת מתוקה (גאנש). מה אתן אומרות? להכניס למקרר יהרוס אותה??