שאלה ממאותגרת אפייה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    אני צריכה להכין עוגת יום הולדת לבת שלי למסיבה ביום שבת אחהצ...
    אני אוכל להכין את העוגה רק בשישי בבוקר כי אחר כך לא יהיה לי זמן.
    אני מכינה עוגה של קרין גורן שהכנתי כמה פעמים ויצאה סבבה (היא קוראת לה- עוגת שוקולד עסיסית בטירוף וזולה)
    אני יודעת שעוגות שוקולד לא אמורים לשמור במקרר כי זה מייבש אותן, אבל בחום עכשיו (ואצלינו חחחםםם) נראה לי מסוכן להשאיר עוגה כמעט יומיים בחוץ ועוד עם קרם שכולל שמנת מתוקה (גאנש). מה אתן אומרות? להכניס למקרר יהרוס אותה??
3 תגובות
עמוד 1
  • את בהחלט יכולה לשים במקרר.
    מזל טוב
    בהצלחה.


  • תודה זה לא ייעשה אותה יבשה לגמרי?
  • לא. למה שיעשה?
    אומר לך אני עושה - כשהעוגה מוכנה אני מוציאה אותה מהתנור, משאירה את דלת התנור פתוחה, שופכת את הגנאש החם על העוגה החמה אחרי שעושה חורים עם קיסם ואז מחזירה את העוגה לתנור וסוגרת אתדלתו כך שכל הקרם ייספג בעוגה (כך התנור כבר לא לוהט ובעצם כבר לא אופה אבל כן עוזר לקרם ולעוגה להתאחד) מוציאה לאחר כחצי שעה.
    במקרה כזה הקרם כבר לא כ"כ משמש כדבק לסוכריות ואני משתמשת בקרם שמנת (שמנת מתוקה +3 כפות סוכר או שמנת מתוקה+אינסטנט פודינג וניל+כוס חלב שני הקרמים מוקצפים כמובן במיקסר) מורחת על העוגה או שמה בשקית ומזלפת. יוצא יותר מרשים.


מותר ואסור לאכול בהריון והנקה