תולעים... שוב.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...מה שלומכן? מה שלום הגוזלים והפחות גוזלים?
    ובכן שאלה בעניין התולעים המחורבנות. טופלנו בעבר עם ורמוקס אבל הבנתי שיש תרופה נוספת "מבנדזול" העניין הוא שתכלס... עושה רושם שלא ניתן לצאת ממעגל התולעים הללו כי מספיק שהילד חזר לגן ונגע במשחק נגוע בביצים והנה אנחנו שוב במעגל התולעים... בקיצור לשאלה... מישהי נתנה "מבנדזול " לילדים שלה? עושה רושם שורמוקס היא התרופה שרופאים מרבים או מעדיפים לתת
10 תגובות
עמוד 1
  • לא מניסיון אישי ב"ה אבל הבנתי שלשים שן שום כמו נר מאוד יעיל,וגם שינויים בת****.תחפשי על זה ברשת
  • אנחנו באותה צרה
    הבת שלי בשנתיים האחרונות נדבקה בתולעים 6 פעמים!!!!! ועכשיו בפעם השביעית!!!!
    לפעמים טיפלנו בורמוקס ולפעמים בטיפולים אחרים (R56, דרקוניתול, שום, גרעיני דלעת...). כי כמה ורמוקס אפשר לתת??? הרופא שלי אמנם טוען שהתרופה כמעט ולא נספגת בדם ומאוד בטוחה ולכן אפשר לתת כמה שרוצים... אבל אני אישית מנסה לשמור על מרווח של לפחות חצי שנה בין פעם לפעם....
    עכשיו אנחנו מנסים טיפול בדרקוניתול+ אכילת שום+ מריחת וזלין לפני השינה ומתפללים שיעזור ושאחותה התינוקת לא תידבק
    זה סיוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    זה בדיוק כמו שאת אומרת, מטפלים בילד אבל יומיים אחר כך בא ילד עם תולעים לגן ונדבקים שוב... זה מעגל שלא נגמר. הרופא שלנו אומר שילדים רגישים פשוט נדבקים שוב ושוב ושוב....
  • אני מקפידה על ת**** עם שום.
    כמו כן יש לי ילד אחד שנדבק באופן קבוע וילד שני שבקושי נדבק..
    כנראה שזו נטייה...

מעולם לא נתתי תרופה
  • שילג_יה- אם את לא נותנת תרופה אז איך זה עובר?
    אכילת שום בלבד מספיקה לכם? (אצלינו לא)
  • מישהי אמרה לי לאחרונה שורמוקס הוא כמו K300 וכדומה. אתן בטוחות שזה כל כך בטוח לשימוש?
    ושום, כדאי להיזהר, הוא האמת תרופה טובה, אבל אמרו לי פעם שזה יכול לגרום לחסימות מעיים. (זה בסדר, גדלתי על שום נגד תולעים. אחים שלי, אלו הרגישים- כולם עברו את הטיפול ולא בקרו בביח בגלל זה)

• גם הרופא שלנו לא ממליץ על ורמוקס במרווח צפוף....

והנה הדוקטורט שאני עשיתי בנושא

חלק א'

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=1869236

חלק ב'

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?entryId=1928629

ושורה תחתונה - שום כתוש מעורבב עם חומוס (כדי שיהיה קל לבלוע) בוקר צהריים וערב

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אני התייעצתי עם מספר רופאים בנושא וכולם פה אחד אומרים שורמוקס היא תרופה מאוד בטוחה כי כמעט ואינה נספגת בדם (פחות מ-10% ממנה). אני בטבע שלי אנטי תרופות ולא נותנת שום תרופה לילדים בלי מחקר מקדים מעמיק ובעצמי לא לוקחת תרופות כלל (פרט לאנטיביוטיקה כשאין שום ברירה).
    מה קשור K300?

אני החלטתי עם עצמי לתת רק במרווחים של חצי שנה (או במקרים קשים מינימום 4 חודשים) אבל זה לא חובה...
    ולגבי השום- כמויות כאלו של שום לילדים קטנים (בוקר, צהריים וערב) גם אינן מומלצות ויכולות לעשות הרבה יותר נזק מורמוקס.... גם אני נותנת שום, אבל אף פעם לא יותר משן אחת ביום ולא כל יום.... ושן בטוסיק זה ממש מסוכן ויכול לעשות חור במעי.
  • גלית, נראה לי שעשו השוואה לרעל.... בגלל זה ה- K300

השום בתדירות גבוהה זה היה רק במקרים שהוא ממש ממש סבל וזה לא שן שלמה כל פעם.

הפסקנו עם שום בטוסיק אבל בפעמים ששמנו (לפני שהבנו שזה נוראי בכל מקרה) זה לא הלך לשום מקום... אין לי מושג איך זה יכול להגיע למעי. קראתי את זה גם אבל אצלנו זה אף פעם לא נכנס פנימה, תמיד היה בחוץ בבוקר.

תודה לאל שבינתיים שקט אצלנו כבר תקופה ושרק ימשיך כך
  • ולי יש רק דבר אחד להגיד - איפה נעלמת לעזאזל?!
    פייס: ortal_hori

• בעעע זה אפילו יותר דוחה מכינים
    לינאי היו תולעים לפני חודש
    חמי ראה אותם עם נס מחוץ לתחתון שלו
    מיד לקחתי אותו הביתה מילאתי מים חמים באמבט ושפכתי פנימה חצי קילו סוכר שיימס והוא ישב בפנים ושיחק
    ואחרי 5 דקות ראיתי תולעים מתחילות לצוף במים..הזונות האלה יוצאות לסוכר.....תרופת סבתא
    אבל זה רק להקלה לא לטיפול באלה שכבר במעי
    אחכ פצעתי שן שום ומרחתי לו בחור של הטוסיק כמו שמורחים על לחם שום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה