גמילה מטיטולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי בנות
    אני מנסה לגמול את בתי בת השנתיים מטיטולים לאחר שלפני כ3 שבועות התחילה להוריד לבד את המכנסיים ולהוריד גם את הטיטול לבדה, ולבקש לעשות "פיפי באסלה".
    אני מעודדת אותה ללכת לשירותים והיא יושבת על האסלה בכייף אך לא תמיד באמת עושה משו שם. לרוב היא פשוט נהנית מלהגיד שיש לה פיפי להוריד הכל ולשבת על האסלה ולרדת לאחר כמה שניות.
    בכל מה שנוגע לקקי היא די לחוצה ולא מוכנה לנסות אפילו לשבת על האסלה אלא מייד מבקשת שאשים לה טיטול. היא עושה קקי באסלה ואז אנו מחליפים ושוב חוזרת לתחתונים .
    יש לכן רעיונות כיצד להקל עם נושא הקקי באסלה?..אני מבינה שזה מרתיע אותם יותר מאשר הפיפי אבל אולי יש למישהי טיפים אך היא גרמה לפעוט לראות את הקקי בצורה יותר קלילה וחיובית ...
2 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל אני לא בעד זיג זג- או שמחליטים להוריד בכלל (ביום) או שבכלל לא.
    שלא יהיו לה ספיקות בנוגע למקום בו מתפנים.
    נושא הקקי אכן מוכר..

מה עם סיר כשלב מקדים לאסלה? אולי זה פחות יפחיד..
    חיזוקים חיוביים כשהיא עושה באסלה/סיר, ולא לומר כלום כשמפספסת. רק לקחת ולהחליף. לא לעשות מזה עניין.

בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה