ועכשיו על החינוך בארצות הברית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
3 תגובות
עמוד 1
  • לא רואה בהם מודל לחיקוי.

נשמעת מערכת בקריסה.

וההוכחה היא לאן שולחים העשירים וכו..
    מחשבים במקום מורים?? רעיון שמשקף את השאיפה להישגים במקום לחינוך.

מחשב אולי יכול ללמד ולהעביר חומר. הוא לא יכול לחנך.
    ובתי ספר הם בעיניי קודם כל מוסדות חינוך.

• אני לגמרי מסכימה איתך, הכתבה מאד לא פירגנה לשיטה שלהם. אני למדתי שם בתיכון בשנת 1994 (זקנה..) והחוויה היתה שהרמה שם גבוהה, למדתי שם בבית ספר ציבורי.
    אבל כמו שאומרים שם- הפערים הם גדולים וכנראה שהיה לי מזל ליפול במקום מוצלח.
    הלוואי שמישהו ממערכת החינוך שלנו יקרא את זה ויבטל את היוזמה המטופשת שקמה השנה כשיאיר לפיד אמר שהוא חושב שזה נכון לבטל את הבגרויות בכל המקצועות בתיכון ולהשאיר רק מתמטיקה אנגלית ועוד מקצוע מורחב אחד.... שזה בדיוק המגמה שהיתה כתובה בכתבה.
    בסוף כולם יסיימו פה את בית ספר בורים
    בלי היסטוריה, בלי ספרות, בלי תנ"ך, בלי אומנות, בלי מדעים- כאילו מה נשאר??
  • שימי לב שכשאת למדת בתיכון זה עוד היה בגדר פעם. היום כשיותר ויותר בתי"ס מופרטים המצב חמור עוד יותר.

ויאיר לפיד מבין טוב טוב מה זה לא לסיים בגרות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה