עוד פעם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פעוטה בת שלוש....חמש שעות ברכב לוהט.
    מצבה אנוש
    אני פשוט לא מצליחה להבין את זה
7 תגובות
עמוד 1
  • נורא! חייב למצוא לזה פיתרון! זה כל כך פשוט!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• לא נכון!!!!
    אני כל היום לא מפסיקה לחשוב על התינוקת של אתמול!! איזה נורא זה להורים, לדעת שהם פגעו ביקר להם במו ידיהם וללא כוונה..
    אני לא רוצה לחשוב בכלל איך זה מרגיש! ועוד היה כתוב היום בעיתון שההורים היו כל כך בהלם, שהם סירבו לארגן את סידורי הלוויה..
    פשוט לא להאמין.

הלוואי שזה סוף לצרות שלנו! ט' באב מגיע, ומעכשיו- רק בשורות טובות!
    ישועות ומחנות..
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • הדבר הראשון שעולה לי בראש כשאני נזכרת במקרה כזה או שמזכירים לנו שקיימים

• זה נורא ואיום.
    מזעזע.
    הילדה האומללה הזו שישבה ברכב ולא יכלה לצאת מהכסא בטיחות ולא יכלה לפתוח את הדלת ואיש לא שמע אותה והיא פשוט נעקדה על מזבח השכחה...

בנות, בבקשה
    תעשו לכם מנהג קבוע ותדברו אחד עם השני אחרי פיזור הילדים, מדובר על שיחה קצרה של איך היתה הפרידה וזהו, דקה וחצי שגם ההורה הכי עסוק יכול להתפנות אליה ואם לא - תמיד יש SMS.

• פשוט בא לי לבכות...
  • חשבתי בדיוק כמוכן

מה עבר על המסכנה הזאתי בחום של 60 מעלות

אלוהים
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה