קשה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמעט שנה אחרי לידתי את ביתי השניה, בשבוע ה40 להריוני. הריון מקסים, שליו ותקין, אולי התקופה היפה בחיי, תקופה של תקווה ואופטימיות ורודה, התקווה שהנה אוטוטו נהפוך למשפחה מאושרת. אך התקווה הזו התנפצה לה בליל ה26/7/12 בה הגעתי לבית החולים עם צירים וכאבי גב עזים וכשחיברו אותי למוניטור היה כבר מאוחר מידי... ליבה של הנסיכה הטהורה שגדלה בתוכי הפסיק לפעום וב27/7/12 ב3:50 היא נולדה בלידה טבעית ושקטה אך הכאב היה גדול מנשוא.
    ועתה, לקראת מלוא השנה לזכרה, יושבת אני מול דפי המחשב לקרוא את כל מה שכתבתי לזכרה ובעת הקריאה נתקלת בקושי, כבדות ומחנק עצום ושוב יוצאות הדמעות מעיני......
    ובתוכי, בתוך בטני גדלה לה עוד אחת, אחות של האחות הגדולה והבוגרת בת ה4, ואחות של זו בת כמעט השנה שלא זכיתי לגדל...
    היא גודלת שם יפה אך מתוך האוטומט ולא מתוך האושר...
    וכ"כ מייחלת לטוב, לתקווה, לאור ולשלוה שתגיע... אך עם זאת עדין עטופה בפחד הגדול, בחשש, באובדן התמימות ובחוסר האופטימיות...
    קשה...
    אני ואתה נשנה את העולם...
4 תגובות
עמוד 1
  • ממש הזדעזתי לקרוא את מה שעברת, ואין לי מילים לנחם אותך.
    אני מקווה שבעז"ה הילד הבא שייולד לך בשלום, ישכיח ממך קצת את הצער שעובר עלייך.
  • אני כ"כ מצטערת לקרוא
    כואב לי הלב.
    מתוקה, שולחת לך המון חיבוקים וחיזוקים
    מאחלת לך לידה קלה תקינה ובריאה, ותחזרו בידיים מלאות

• תודה לכן!!!
    אתמול חזרתי מביה"ח אחרי אשפוז של כמעט שבוע, בשל הפרשה דמית וחולשה. ומה אגיד, מבחינה נפשית היה מאוד לא קל עבורי. במקום לשמוע ולאמר מזל טוב למראה היולדות והתינוקות הטריים שבקרבתי הרגשתי שאני עסוקה בלהילחם בדמעות מלצאת. מיותר לציין שבלילה לא הצלחתי כלל להירדם...
    אבל מי יודע, אולי טוב שנאלצתי להיות שם עתה בעודי בשבוע 32, אולי היה זה מכוון מלמעלה בכדי שאתחיל להתרגל ולקבל את המציאות שאולי בקרוב אחווה גם...

אני ואתה נשנה את העולם...
  • את מדהימה, עוצמתית

מורידה בפנייך את הכובע
    ומחבקת חזק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה