צער גידול בנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התינוקי שלי, רק בן שנתיים וחצי, לא מוכן לקבל נשיקה מאמא!!!
12 תגובות
עמוד 1
  • נשיקה הוא לא מוכן לתת אז מה אני אגיד ליה שלי כבר בת 7 אוטוטו ועד היום לא קבלתי ממנה נשיקה בחיים והיא גם לא מוכנה שאף אחד ינשק אותה איפה לא הלכתי לבדוק את התעלומה הזאת פסיכולוג, התפתחות הילד והילדה לא מוכנה אמרו לי לעזוב את הילדה הילדה ילדה שמחה וחייכנית וטוב לה אז לרדת ממנה ואני בפנים נאכלת.

• אצלי לא... אצלי שני הגדולים מתרפקים עלי. בעיקר טל. אני יכולה סתם לעמוד במטבח והוא פתאום יבוא וידבק אלי. אצל שחר זה פחות בולט אבל גם. איתן עוד קטן ואין לו סבלנות הוא חייב להספיק לשבור את הבית לפני שקיעת החמה. אבל כשמנשקים הוא נקרע מצחוק. והוא הילד הראשון מבין שלשתם בגיל הזה שמשתף פעולה ב"מי בא לאמא"
  • מוכר !!!!
    י לי שלושה
    הבכור הכי "לא אוהב" מגע מכל סוג שהוא . אם יש נשיקות וחיבוקים זה צריך להגיע מהצד שלו
  • מעניין
    פייס: ortal_hori

• אורטל את לא בסדר ....את לא נותנת שום סיכוי??????
    ואם תזכי עכשיו במליון דולר גם לא????
  • אצלי ב"ה כולם אוהבים חיבוקים ונשיקות כיאה לפולנים אמיתיים............
  • הקטן מפזר נשיקות בכל הזדמנות...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• הפוך גוטה, הפוך
    לי יש שני מאהבים בבית... אמא אפשר לשחק לך בשיער? אמא את כל כך מיוחדת,
    הבכור הגדיל לעשות השבוע ויצא ביציאת אדיפוס- אמא, חבל שלא נולדתי מוקדם יותר יוכולתי להתחתן איתך...

עם אבא משחקים כאפות בטוסיק! כל אחד ומה שמגיע לו...

מה שכן- בגיל של איתן- היה שלב שאני בפירוש זוכרת אותו עם הצעיר בו הוא סירב לקבל ממני נשיקות לפני השינה. זה חלק מתהליך היפרדות בריא לדעתי, וזה עבר מעצמו כמו שהתחיל.
  • אצלי אני כל היום מקבלת נשיקות

אצלי דור אומר אני בוגר עכשיו תקני לי מתנה

• אתן נותנות לי תקווה שאני אקבל עוד נשיקה-שתיים, לפני ה- "נו, אמא..."
  • את האמת גיל שנתיים אני לא זוכרת אבל היום צריך גם חיבוק וגם נשיקה אחרת הוא לא הולך לישון בכלל . בני חד משמעי גבר שאוהב לתת ולקבל מגע מנשים . עם אבא וסבא זה יותר פעלולים את נשיקות שלהם הוא לא אוהב ומסכים שינשקו אותו רק בראש איפו ששער .

http://www.holdthatpic.com/

• אצלנו שניהם נותנים ומקבלים נשיקה בבוקר ונשיקה לפני שהולכים לישון

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה