סקירה מאוחרת/מורחבת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני בשבוע 17 וצריכה לעשות סקירה מורחבת (אני בכללית) הרופא שעשיתי אצלו שקיפות וסקירה מוקדמת אמר שזה עולה 1000 ש"ח או שאני יכולה לעשות ברוטשילד בפ"ת אבל זה חפיף שם ובודקים רק ארבעה מבנים שמשרד הבריאות מורה עליהם. אשמח להמלצות והכוונה... ואם יש דרך אחרת לבדיקה אשמח לדעת כמו כן על מה בדיקה זו עונה שסקירה מוקדמת לא ענתה עליה.
    שיהיה יום נפלא
3 תגובות
עמוד 1
  • הי שירן
    האם הרופא שערך את הסקירה המוקדמת אמר למה הוא מפנה לסריקה מורחבת ? האם יש סיבה ? בעיה כלשהי שהוא חושד בה ?
    אני חושבת שמה שאת מתכוונת 4 מבנים וכו'-זה בסקירה המוקדמת.
    תבררי איתו למה את צריכה את המורחבת
    בכל אופן, לגבי סקירות (דעתי האישית כמובן :-)) - להשקיע כסף וללכת לרופא טוב !
    בהצלחה! תעדכני מה הוא אומר...

יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • לא אין סיבה להפנייה, זו הבדיקה שכולן עושות, סקירת מערכות. מוקדמת עשיתי בשבוע 15 ויש עוד אחת שצריך לעשות בין השבועות 20-24. לא קוראים לה סקירה מאוחרת?
    יש לי עוד שאלה קטנה אפשר לנקות עם אקונומיקה בזמן הריון?
  • המאוחרת לדעתי הכוונה לזו שעושים בשבועות 20-24
    פשוט את כתבת מורחבת :-) שזו בדיקה אחרת...
    בכל אופן גם לגבי המאוחרת - לכי לרופא טוב אם חו"ח יש משהו, כסף הוא לא פרמטר, וכמובן שהכל יהיה בבריאות מלאה ושלמה
    לגבי האקונומיקה-רצוי שלא, יש אדים ששואפים והם רעילים בכלל (ובפרט בהריון). תנסי לנקות עם חומץ או עם לימון משומר - גם מנקה ביעילות.
    בהצלחה
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה