היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ביתי בת השנה וחצי נהגה להתעורר בממוצע כל שעה בלילה להנקה, אחרי שהרגשתי שהגעתי לקצה גבול היכולת שלי בעניין(כולל הבטחות לעצמי שלעולם לא אניק יותר לעולם לעולם לעולם) החלטתי לגמול מהנקות לילה.
זה השבוע האומלל ביותר בחיי מאז שהפכתי להיות אמא, הקטנה שלי ממשכיה להתעורר ולצרוח לציצי ואני אומרת לה שוב ושוב שבלילה אין ציצי ובבוקר אני מבטיחה לתת לה.
בתחילת הלילה אני עוד מצליחה לעשות לה טיול קטן בעגלה / על הידיים ולהרדים אבל כשהיא מתעוררת ב 2:00 היא פשוט מתעקשת להיות ערה עד 5:30 כשיעלה האור כדי לקבל ציצי.
אני על סף שבירה, לא יודעת מה לעשות. כבר שבוע אני ובכלי משוטטים ברחובות 3 שעות כל לילה כמו זוג סהרורים עם העגלה.
האם זו הדרך? האם מתי שהו יהיו תוצאות? האם אני סתם מאמללת את הדבר הכי יקר לי בעולם?
בבקשה עזרה....
אלכס.
2 תגובות
עמוד 1
זו ממש לא הדרך. היו לי גם המון בעיות עם הבן שלי עד גיל שנתיים. בסוף הטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת לך זה להתעקש להתעקש ולהתעקש.
תמצאי שיטה, לא משנה מה היא, ותתעקשי. בסוף את תנצחי.
היי יקירה :) ככ מבינה מה שאת מספרת .. נסי לראות אם היא מקבלת מספיק מזון במהלך היום , ואת צריכה להיות אסרטיבית ועקבית בהחלטתך לגמול אותה מהנקת הלילה , מהן טקס השינה שלכן? מתי היא הולכת לישון ? הארוחה האחרונה ?