היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי יש לי שאלה הקטנצ׳יק בן 3 וחצי חודשים יכול להיות שיש קפיצת גדילה עכשיו מאתמול מתעורר כל שעתיים לאכול!!! כמה שמנסה מוצץ כלום ואוכל 150 מאתמול עלה עד עכשיו 120. וואי אם כן זה מתאזן מתישהו
6 תגובות
עמוד 1
לא הבנתי את החלק השני של המשפט
קפיצת גדילה זה בד"כ 48 שעות גג שלושה ימים.
כמו שאמרו לך - זה נשמע בהחלט קפיצת גדילה פייס: ortal_hori
בהחלט נשמע כמו קפיצת גדילה. אצלי מה שהכי עבד כדי לעבור את זה מהר- מה שנשמע כמו אבסורד, אבל דווקא עכשיו כשהוא דורש יותר- להקפיד מצידך לישון יותר כל הפסקת הנקה. אם לא ישנים- אין מספיק חלב. ככה אני העברתי את זה יותר מהר. בהצלחה
תודה לעונות וכן מצטערת שלא הייתי מובנת עד עכשיו אכל 120 וקפץ ל150 . עכשיו ברוך השם מרגיש יותר טוב. קיבלנו טיפול של זנתק+נורמלקס . אני שואלת על קפיצת גדילה גם מבחינת שינה היה נרדם לפעמים מ6 וחצי עד 1-2 בלילה ולפעמים 7 וחצי עד 3-4 בבוקר אז פתאום קם כל 3 שעות כמו שעון באסה