יש לי שאלה לאימהות לילדים בגיל חמש ומעלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז היום נפלה לנו השן הראשונה ומעבר לשמחה שבדבר הילדה שלי ממש עצבנית היא נורא נגעלת מהדם והיא לא מסוגלת אפילו לבלוע את הרוק כבר שעתיים שהיא רק יורקת ואין לי שום שמץ של מושג איך היא תאכל היום מה עושים במצב כזה? איך היה אצלכם?
7 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב על השן

לא נתקלתי בזה אז אני לא יודעת מה להגיד לך...

אנחנו אמרנו שנפלה השן שהפיה תבוא ותביא מתנה בלילה מתחת לכרית.

• גלידה! ממתקים! היא צריכה להיות שמחה אז עדיף שתעשו מזה חגיגה גדולה!
    (אצלי הבנות אפילו לא אוהבות לשמוע את המילה דם...אבל לפעמים אין ברירה..)

• לאור שלי כבר נפלו שתי שניים
    פייס: ortal_hori

• או עשרים דולר כי זה מה שהיה לאמא ואבא בארנק

• בנות תודה על התגובות סיימנו את יום שישי עם הרבה בכי וכמובן בלי אוכל כמה שניסיתי לעודד אותה לא הלך לי (אולי זה החוסר ניסיון שלי בכל זאת הבכורה שלי) האמת שמאוד רציתי לעשות לה את הקטע של הפיה אבל זה נפל על שבת ולא יכלתי לקנות לה הפתעה וכסף לא בא בחשבון היא אוהבת הרבה כסף (פינקו לי אותה יותר מדי ואנחנו ממש עובדים על הקטע של הכסף) . מתוקונת- הלוואי זה היה קורה בזמן הגן ודרך אגב גם אצלה נפל מוקדם היא כולה בת חמש ושלושה חודשים. בקיצור היא חטפה מן "טראומה " ועכשיו היא נורא מפחדת שהשן הבאה תיפול לה (מתנדנדות לה עוד שתיים) מקווה שיהיה בסדר היום אני אקח אותן לטיול ואקנה לה הפתעה לכבוד השן - ומפה השאלה יש אצלי קטע כזה שאם קונים לאחת אז קונים גם לשניה תמיד! האם גם הפעם לנהוג ככה או שלקנות רק לה כדי שתרגיש מיוחדת?
  • זה בעיה....

כי האמת - מגיע לה משהו בנפרד....
    פייס: ortal_hori

• אצלנו כשנפלה השן "פיית השיניים היתה מאווווד עסוקה" השן חיכתה מתחת לכרית כמה ימים וכל יום שחר בדקה אם הפייה הגיעה עד שבוקר אחד השן התחלפה במתנה....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה