היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קפצתי להתייעצות

7 תגובות
עמוד 1

• מאמי, קולא גיל שנתיים...לא צריך להיסחף
    פייס: ortal_hori

• הפעלות - אין לי מושג...
    אצלנו בקושי יש ילדים במשפחה, כך שיצא שחגגתי לרעי יומולדת שנה עם כל המשפחה
    היה טיפונת משעמם.. והשקעתי בטירוף...

לגבי כיבוד - אני הייתי הולכת על חלבי:
    פשטידות (יש לי מתכון לפשטידה טובה, שכל פעם רק מחליפים ירק ויש לך כמה פשטידות מעולות עם אותה הבלילה)
    סלט פסטה
    פסטה
    ירקות
    פיצה
    בורקס
    פוקצות

אם יש ילדים, אולי כדאי ללכת על פארק, להביא מתנפח,
    מוסיקה טובה...
    זה יהיה הכי נחמד לדעתי.

מניסיון, בגיל הזה הכי נחמד לחגוג בגן ואז עם המשפחה המצומצמת במסעדה.
    אבל זה מאוד אינדיבידואלי...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• בעיני אין צורך ביותר מידי הפעלה, העיקר זה המפגש, המשחק בין הבני דודים, הביחד.
    אפשר לשים שולחן עם דפים,טושים, מדבקות, מספריים, דבק.
    אם המפגש בחוץ אפשר לעשות פינה עם בובות סבון (יש מתכון בסיסי שאפשר להכין בבית ולהביא כל מיני חוטים/אביזרים לעשות איתם.
    אם מדובר על ארוחת צהריים בשבת או ארוחת ערב בשישי לדעתי בשרי, כל יום/שעה אחרות חלבי, פשטידות/פיצה/בורקס/ סלטים וכד'

אנשים באים לא בשביל הזיקוק ולא בשביל העוגה אלא בשביל לחגוג לנהוראי ולהיות ביחד.

מזל טוב

• מסכימה עם קודמותי.
    לילד מה שחשוב זה שמציינים את האירוע. כולה שנתיים: שרשרת בלונים, עוגה, נרות, כיסא וזר לראש

אצלנו עשינו משהו מיוחד לדעתי במסגרת היומולדת לבני דודים: חגגנו את המסיבה בחוץ (אפשר בפארק/ בטבע, לא חשוב) והבאנו מחצלות, והעמדנו אוהל וכמה משחקי חוץ כאלו (מנהרה מתקפלת ב30 שקל, בקטנה ) תופתעי שגם ילדים בני 6 היו חייבים לעבור דרך ולשחק בזה. הגדולים אח"כ שיחקו קלפים באוהל. מאד נהנו.
  • אפשר להביא דלי עם בועות סבון
    דרבוקות - ילדים מתים על זה
    אוהל כדורים
    חבילה עוברת

[email protected]
    פייס: ortal_hori

• תודה על הרעיונות בנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה