מסרב לחזור לינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    בני בן חודשיים בקרוב. לפני כשבוע וחצי התחלתי אנטיביוטיקה שהשפיעה על בני בזמן ההנקה, התפתל מכאבי בטן ושילשל, אמרו לי שיתכן וזה יקרה לו כי האנטיביוטיקה עוברת בחלב. אז במשך שבוע וחצי האכלתי אותו במטרנה בלבד. במשך כל הזמן הזה שאבתי וזרקתי על מנת לא לאבד את החלב.
    היום בבוקר ניסיתי להניק אותו, ינק מציצי אחד למשך מס' דק' עד שנירדם. הרמתי אותו לגרפס ופלט די הרבה. לאחר מכן שניסיתי להצמיד אותו לציצי השני הוא החל לצרוח ולא היה מוכן להיצמד. ניסיתי מספר תנוחות אך ללא הצלחה, כל הזמן צרח גם שהכנסתי את הציצי לפה שלו בזמן הבכי (וקיוויתי שזה ירגיע אותו כמו פעם) אבל המשיך לצרוח. הכנתי לו בקבוק כי רציתי לבדוק אם בכלל מעוניין עוד לאכל והוא ישר נרגע ואכל את המטרנה.
    ניסיתי שוב בהאכלה של הצהריים והוא צרח ולא ינק. הוא ניסה אבל יכולתי לראות ולהרגיש שהוא מנסה לינוק כאילו זאת פטמה של בקבוק. מה אני יכולה לעשות כדי שיחזור לינוק מהשד? עד לפני האנטיביוטיקה הוא ינק ממש טוב. חשבתי אולי לשאוב ולהביא לו בבקבוק... סליחה על האריכות אבל אני מבואסת. אשמח לתובנות
1 תגובות
עמוד 1
  • ההצלחה פה היא העקשנות והעקביות.. אל תוותרי , תציעי לו את השד כל הזמן קצת לפני שהוא מאוד רעב.. ובמידה וזה לא עוזר כדי להתייעץ עם מדריכת הנקה מוסמכת , ישנם אביזרים בהם אפשר להשתמש לעודד אותו לינוק שוב מהשד כמו מכשיר הsns

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה