היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תקשיבו, המליצו לי על בקבוק אוונט החדש- נטורל, מזכיר את הטומי טיפי בפטמה ובצורה. נראה אחלה בקבוק! אלא מה? בקבוק קטן עולה 60 שח ובינוני (260 מ"ל) 70 מינימום. קצת יקר, לא? במיוחד בהתחשב בעובדה שיש צורך במספר בקבוקים..
קיצר, ישבתי ודפדפתי בebay ומצאתי סט של 2 בקבוקים קטנים, 2 גדולים, מברשת ומוצץ ב140 ש"ח כולל משלוח! הסט הזה היה עולה לי בקניה בארץ מינימום 320 ש"ח בחישוב גס.
שווה, לא?
אז לפני שאתן שופכות הון על מוצרים כאלה שווה לבדוק הזמנה מחו"ל. אגב גם בקבוקי טומי טיפי היו שם ממש זולים
15 תגובות
עמוד 1
תעלי קישורים, אני עדיין לא שם- אבל זה כבר קרוב יותר מאי פעם... תגידו, בנות, יש מישהי שקונה בחו"ל גם בגדים או מוצרים אחרים? אני קונה נעלי ספורט ועדשות, ומעניין אותי לגבי בגדי ילדים ותינוקות, הכל כל כך יקר, מאיפה יהיה כסף לכל הבגדים, מהמשכורת המצומקת שלי? (3 שעות יומיות, אומנם הרבה יותר משכר מינימום, אבל כמה זה כבר..
http://www.nextdirect.com/il/en/shopping אתר לבגדי תינוקות וילדים עם משלוח חינם לארץ. מחירים לא יקרים כמו בארץ אבל גם לא בין הזולים שם בארה"ב לדעתי. אבל משלוח חינם לארץ וזה פלוס ענק.
מצויין שבדקת לגבי בגדים- לא הייתי רצה וקונה. תקני רק את של ההתחלה, מניסיון זו הרבה פעמים מתנת לידה שקונים לך ואת גם יכולה לבקש אם שואלים אותך מה את רוצה- וככה להחליף למידות וסוג שאת אוהבת.
בכל מקרה אני לא קונה לפני הלידה, אבל כשהבגדים של הלידה יהיו קטנים, או לא אהובים עלי, אני אצטרך לקנות חדש. תודה!!
אני מזמינה רק מחול כמעט לא קונה בארץ עכשיו הזמנתי חולצות לבילי, משרפי שמש, מדבקות לחדר של ליהוא
תקלידו מה אתם מחפשים ותכירו עולם חדש.... יש כאן אינסוף אפשרויות של מוצרים
בגדים, נעליים, תכשיטים, מוצרי חשמל, קוסמטיקה (אישית לא הייתי קונה), צעצעועים ועוד ועוד. מלא מבצעים שיש בגרופון זה משם, אבל ברבע מחיר.
קניתי בגד ים לפני כמה ימים "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני אגיד לכם מההבאסה באתרים האלה...
זה באנגלית!!!
ואני לא מבינה שם כלום
יכולה לשאול אתכם שאלה על האיביי? אתן משלמות דרך הפיי פאל? ואיך אתן מבינות במידות שלהם?לפעמים זה כותב לי מידות ממש הזויות בצד נגיד של שמלות עבור גאיה...7-8 לארג' 5-6 מדיום...מה זה זה<?
ודמי המשלוח לפעמים זה כזו שחיטה שלא משתלם..רציתי להזמין לה 2 שמלות מהממות של דורה שהיא בחרה..כל שמלה יוצאת בשקלים 45 שח..שווה לאללה
אבל יחד עם דמי המשלוח יצא לי שתיהם משהו כמו 140 שח...באסה
לירון, משלמים דרך הפייפאל עם כרטיס אשראי בינלאומי.
במידות לפעמים זה סיכון. ספקים שמוערכים כ"טופ רייטד" בד"כ גם מציינים גם ס"מ של אורך ורוחב...
לגבי דמי משלוח. יש לך אפשרות לסמן (וי בצד) ויופיעו לך רק מוצרים שלגביהם אין דמי משלוח. ויש המון כאלו...
הכי שווה לקנות מספקים שהאיביי הגדיר אותם טופס ריטד, זה אומר שהם קיבלו ניקוד גבוה מקונים...
אני אוהבת את האיביי כי יש אמא ואבא למוצרים שקונים. במידה ויש ספק שנוהג שלא ביושר, ניתן לדווח לאיביי והם מטילים עליו סנקציות... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
לא ניסיתי לקנות את הנובי ולא את הטומי טיפי בארץ. גם אני לא מתה על הטומי טיפי, ונובי- כוס אימון, הביא לי אבא שלי מארה"ב כשהיה שם והיה זול משמעותית. בארץ הם יקרים יחסית
אני קונה לילדים את כול הביגוד מנקסט_נעליים/סנדלים/מגפיים+תחתונים/גופיות וכו בקיצור בקושי יוצאת לחנויות..... בקיץ המחירים שם מעולים!!!!!!!!!!!!!!!!! לא בגרושים אבל מחירים כמו בארץ -בחנויות אפילו הזולות..... ולדעתי הסחורה שווה! בחורף כמובן יותר יקר אבל קונה מה שבמחיר טוב ושוווה.............
אני צריכה גם להתנסות בכול האתרים האחרים פשוט לוקח לי המון זמן להתרגל לאתר... ו את האתר של נקסט אני ממממש ממממש אוהבת הוא ידודתי וקל ובשניות אני מבצעת קניה(חחחחחחחחחחחחחחחח מסכן בלעי בדקות אני מרוקנת לו את הכרטיס אשראי...)