הנה, מצאתי אותו:
http://www.mamy.co.il/article.aspx?IDP=12634תלוי כמובן באיזה מצב, אני בהריון ראשון, בשבוע 29 היו לי צירים צפופים מאוד של לפחות שלושה ברבע שעה, הופיעו גם בהליכה וכו. בקיצור צירים אמיתיים.
הלכנו לרופא הסטריים (כלומר- אני, בעלי חשב אז שאני סתם לחוצה, אבל תמך בי, ואני אמונה על הקשבה לאינטואיציה) וגילינו צוואר רחם באורך של 9-10 מ"מ. (אמור להיות 40) וכמובן היו צירים במוניטור והדופק של העובר אפילו קפץ ל- 200. (תקין- 110-160) קיבלתי נוזלים בערוי וונטולין (מה שיש באינהלציה, הוא מרפה מאוד) לקחו אותי באמבולנס, לא משנה שתלמידה שלי משנה שעברה ממועדונית רווחה עמדה בפתח של המרפאה וצפתה בי עם עוד 20 ילדים בערך (לא קשור אליה.) ובאמבולנס בכיתי מרוב הסטריה פחד ולחץ, בקושי בעלי הספיק להביא דברים שיהיה לנו...
זה היה סרט.
במיון זה כבר התארך ל18 מ"מ בערך, אבל הוא היה עדיין עכוז.
בבוקר היה ראש
.
אז קיבלתי מגנזיום העמסה + 24 שעות (להגנה על ראש התינוק ועל מוחו במקרה של לידה מוקדמת) בעירוי
שוחררתי אחרי שבוע (בהם הצירים יכלו להגיע גם ל- 70 במוניטור. הכי גבוה שנקלט זה 127, אבל למזלי לא כאב לי אף ציר!!!), שבועיים הייתי אצל אמא שלי וחזרנו שוב לעוד שבוע אשפוז.
אחר כך חזרנו לאמא שלי ואנחנו כרגע פה.
בכל מקרה מגנזיום של סולגאר לא צריך מרשם, ובגלל שצוואר הרחם שלי התגמש בגלל צירים - אני לוקחת אותו כדי למנוע מהרחם להתכווץ.
אם צוואר הרחם שלך מתגמש גם כן בגלל צירים זה יכול לעזור. אם בלל דברים אחרים- אין לי מושג ואני לא אקח סיכון להמליץ לך.
(קודם הייתי חייבת לעוף, חמי וחמותי באו...לכן קיצרתי)
וכן, חוויתי פאנלינג וצירים, וקיצור, ועכשיו יש לי פתיחה של ס"מ אחד ומחיקה של 60-70 אחוז. זו לידה ראשונה, לתזכורת
בשר למחקר, אני חושבת שזה בגלל המצב הנפשי והפסיכולוגי של האישה. אם היא שוכבת במיטה יש יותר תסכולים, ויותר קושי.
ואם לשכב, זה כדי למנוע מהראש ללחוץ על צוואר הרחם.
אז, ושאלתי את זה גם את הרופא בי"ח, אולי נגביה את האגן בשביל זה....
אז אשטנגה, תצליחי!!
ובקלות!!