הרמת ראש- תינוק עם היפוטוניה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש תרגילים שאני יכולה לחזק לו איתם את הרמת הראש?

הוא אמנם מרים ראש אבל לזמן מוגבל ולא תמיד יש לו חשק או כוח. הוא פשוט מעדיף לנוח ושים ראש על המזרן

13 תגובות
עמוד 1
  • אולי לגרות אותו עם צעצועים...

אני הייתי מתייעצת עם גורם רפואי גם

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• ברור עם גורם רפואי!

אבל יש עוד זמן עד שיראה אותנו רופא התפתחותי ונקבל פזיותרפיה. פרוצדורה ותור

• לגלגל שמיכה מתחת לחזה, ידיים שיהיו ישרות כדי שיוכל להרים את הראש ואז לגרות אותו עם משחקים שיחזיק את הראש ישר.
    אומנם לא היה לקטנה היפוטוניה אבל עשינו המון פיזיוטרפיה בשביל כל שלב.

• הוא עוד קטן! רוב התינוקות מתקשים בזה
    שימי המון על הבטן
    שמיכה מתחת לבית החזה (יש בשילב כרית כזו)
    לגלגל על כדור פיזיו
    ולעניין אותו
    כל פעם זמן קצר לא לתסכל אותו

לפני שאת שמה על הבטן תעשי לו תיפוף על הבית החזה
    תקפלי ברכיים
    ותצליבי יד ורגל נגדית
    ותקפיצי לו את הטוסיק

דווקא נשמע שהוא מתקדם טוב!!!!

• לגבי ההתהפכות קודם כל לא לאפשר הוא עושה את זה כדי לא לשכב על הבטן
    ומצד שני יש יכולת טובה של השרירים

• רק להרגיע אותך

באנו בגיל חודשיים ליבוקרת בטיפת חלב
    והוא עוד לא הרים אש
    הרופאה טענה שהטונוס של השרירים בכתפיים (משהו כזה...) חלש
    ולשים הרבה על הבטן

אחרי חודש באנו לביקורת ולמרות שעדין לא הרים ראש היא אמרה שהטונוס התחזק והוא ירים ראש מתי שהוא ירצה

• תודה אמא ויותר וגולי על הטיפים

• השמיכה - חיתול מתחת לחזה מרימה אותו למעלה, ואז גם אם הוא לא מרים את הראש, הוא מאמץ את השרירים. יש מצב כמובן שהוא יבכה כי הם לא אוהבים את זה, אבל ככה זה.
    הוא צריך ללמוד כבר מעכשיו שהחיים קשים

• הוא עוד ממש ממש קטן.
    אבל תרגיל שאני אוהבת בגיל חודשיים-שלושה נניח- זה לשכב על הגב (את). להרים רגלים ולהשכיב אותו עם הבטן שלו על השוקיים שלך ולשיר לו רד אלינו אוירון כשהידיים שלך מחזיקות את הידיים שלו. הוא ירצה להסתכל עלייך כל הזמן כי את שרה ובנתיים הוא עובד. תניעי את הרגליים שלך קדימה ואחורה (הירכיים) וככה גם את תעבדי
  • וואי תודה לכולם על התרגילים

• תתייעצי ולא להרפות מזה
    חשוב להתחיל פיזיותרפיה ולא לתת לזה להימשך
    לינאי היה גם היפוטוניה וגם טורטיקוליס בשרירי הצואר והוא לא הצליח להרים ראש ליותר מ5 שניות..כל הזמן חזר לשכב על אותו צד וצד אחד השתטח לו ממש בגולגולת..לקח כמעט שנה פיזיו עד שהוא התחזק ..אחכ הכל היה לו בעיכוב...זחילה,,,עמידה הליכה..אבל בסוף הצליח להשיג את הפער ואף התחזק עד לנורמה...בהמון עבודה קשה ופיזיו.....
    אז גשי איתו כבר עכשיו להתחיל...
    ולגבי תרגילים בנתיים תחפשי באינטרנט יש כל מיני הדגמות גם בוידאו.הכי חשוב להחזיק אותם על הידיים כשהם עם הבטן על היד שלך והראש נשען על פנים המרפק שלך וכל כמה דקות להחליף יד שהוא שוכב עליה
  • תודה לירון, ותגידי- מה התדירות שהייתם איתו בפיזיותרפיה בשנה הזו? (כמה מפגשים שבועיים הכוונה, בבית אני מניחה שהמשכתם לתרגל..)

אני לא רוצה שיאשרו לי מעט מדי ואם כן אני אוסיף מפרטי..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה