אינטואיציה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד כמה אתן סומכות על האינטואיציה שלכן לגבי אנשים שמסביבכן?
    יש לי מחשבה שאולי הייתי קשה עם מישהו ללא סיבה מוצדקת. מצד שני, האינטואיציה שלי לא הרשתה לי לנהוג אחרת.
    סתם הרגשה מעצבנת
9 תגובות
עמוד 1
  • תלוי בשלב בחודש....
    לקראת המחזור אני לא
  • בדרך כלל אני לא טועה במה שאני חושבת על הבן אדם מתגלה כנכון.

• סומכת על עצמי

ברוב הפעמים אני צודקת. לפעמים לא....

וגדולה אמיתית היא לבקש סליחה....
    פייס: ortal_hori

• מסכימה על מתוקונת.
    אם טועים- מתקנים,
    לא סוף העולם, אני בדרך כלל עושה את הטעות ההפוכה ולא מעריכה נכון עד כמה אנשים יכולים להיות אינטרסנטים..ואז מתאכזבת.
    לזכותי יאמר שאני משתפרת עם השנים
  • סומכת על האינטואיציה שלי לגמרי.הוכיחה את עצמה יותר מפעם אחת
  • הייתה לי מרצה שהגדירה אינטואיציה באופן נפלא בעיני:
    "אינטואיציה = ידע וניסיון שהופנמו והפכו לאוטומטיים".
    אני מאד מאמינה באינטואיציה, לא פעם היא משמשת אותי בנאמנות במקצוע שלי... ואני באמת מאמינה שלא מדובר על איזה "קסם לולו-בולו" אלא באמת על הידע והנסיון שלך עצמך, מהיכרותך עם עצמך ועם יכולתך להבין את העולם. תאמיני בעצמך! (כל זה נכון, כמובן, לאנשים נורמטיביים, בוגרים ובריאים. ללוקים נפשית כמו דיכאוניים פתולוגית, חרדתיים או בעלי פסיכוזות שונות, הכללים בנוגע לאינטואיציה כמו גם לגבי דברים אחרים - הם שונים.)

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• חרטוטי אינטואיציה! אני סתם פחדנית!
    היה מדובר באנשים שרצו לשכור את הדירה שלנו בישוב ולא רציתי להשכיר להם ובניתי על זה סיפורים שלמים של סימנים שבגללם הם פסולים. אז אחרי שהלקאתי את עצמי והתבשלתי בתוך עצמי ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי, בעלי לקח את המושכות לידיו וקבע איתם פגישה ליום ראשון.
    אני תמיד מפחדת מדיירים חדשים. לפחות אני יודעת להודות באמת. הוקל לי שהוא קבע איתם...
  • בהצלחה
  • סומכת מאוד על האינטואיציה שלי, אבל לצערי לא תמיד פועלת לפיה הלכה למעשה
    (נגיד כמו שציינת להיות קשה עם מישהו - למרות שכך צריך לנהוג איתו).

בכל מקרה עדיפה תחושה של אכזבה מהחמצה.
    מקווה שהבנת...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה