מה זאת האפליה הזאת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הגננת של אברהם נזכרה רק עכשיו בדוח של התפתחות הילד לומר שהוא חייב גננת שילוב כששאלתי אותה למה לא אמרת לי כבר באמצע שנה?
    היא ענתה לי שבאזור שבו הגן נמצא מקבלים רק מגיל 5
    התקשרתי למתיא והם אמרו לי שגילאי 3-5 מקבלים רק עם הגן נמצא באזור רווחה לא משנה איפה ילד גר וכל האזורים מקבלים מגיל 5+
    למה הילד לי צריך לסבול בגלל החוק הזה?
    אני לא רוצה להעביר אותו גן
    יש מישהי שיודעת לאן אני יכולה לפנות?

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"

8 תגובות
עמוד 1
  • רק עכשיו היא נזכרה לומר?
    זה לא נראה לה כמשהו שהורים אמורים לדעת עליו מראש?

בכל מקרה - אני משערת שאתם גרים בישוב קטן (מתי"א = מרכז תמיכה אזורי)
    נסי לפנות למח' החינוך במועצה ע"מ שיוכלו אולי לומר לך מה עלייך לעשות.
    בד"כ אין מה לדבר על עזרה כלשהי ללא אבחון בו רשומה המלצה.
    ע"מ לעשות אבחון עלייך לפנות לרופא המשפחה שיתן לך טפסים אותם גם הגננת צריכה למלא (גם = גם אתם) ואז צריך לשלוח את הטפסים למרכז התפתחות הילד שבאזורך ואז ייקבעו לך אבחון (לעוד חצי שנה בד"כ) יש כמובן גם אפשרות לעשות אבחון בפרטי ואז זה הרבה הרבה יותר מהיר (יכול להיות גם תוך פחות משבוע)....

מצב מאוד מעצבן ומאוד מתסכל בעיקר כשזורקים אותך ככה באויר בלי לומר לך מה לעשות הלאה
  • ממש מעצבן
    פייס: ortal_hori

• ענבר כבר יש לי את כבר את האישור מהתפתחות הילד בדיקת שמיעה אבחון בריפוי בעיסוק
    ד"א אני גרה באשדוד
    אין עם מי לדבר כמעט בנושא שוחחתי עם ראש מנהל החינוך התורני והוא אמר שזה רק בידיים שלהם או לפנות למשרד החינוך
  • אז תיפני למשרד החינוך.

• בהצלחה!!

• זה תמיד מדהים אותי הגננות ההזויות האלו..
    לנו היה את אותו הדבר בשנה שעברה- אני שמתי לב שהילד שלי זקוק לריפוי בעיסוק, וביקשתי מהגננת שתמלא טופס, היא עשתה לי טובה וראתה בזה כאילו ביקורת שלי על ההתנהלות שלה מול הבן שלי בגן, במקום להבין שהיא ממש לא מעניינת אותי ואני פשוט רוצה שהילד שלי יקבל את התמיכה שבאופן ברור נמאד הוא היה זקוק לה.
    כשהגענו לאבחון מיד קבעו שהוא מתאים לטיפול והוא הרביץ קפיצה משמעותית בהתפתחות בעקבות הטיפול (10 מפגשים).
    מה שחשוב זה שעכשיו את יודעת ושיש לו עוד שנתיים בגן עד כיתה א', מרגיז שלא עדכנה אותך בזמן אבל העיקר הוא שאת מודעת ויכולה להתקדם עם זה.
    אגב- טיפ לגבי האבחון ותחילת טיפול, מרגע ששלחת את הטפסים, אל תחכי יפה שיתקשרו אליך לקביעת תור, תנדנדי כל 10 ימים בערך.. מניסיון- זה עובד
  • אשטנגה תודה רבה
    יש לי המון ניסיון עם המערכת הרפואית הציבורית מהגדולה שלי

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"

• למפקחת של האזור שלכם
    ותגידי שאת משאירה את הילד בבית רק ככה מתייחסים לצערי
    ותעשי את זה מחר על הבוקר כי אחר כך הם בחופש ולא יהיה לך עם מי לדבר שם
    והגננת פועלת בניגוד לנהלים אין שום קשר להתפתחות הילד או לאבחונים
    ברגע שהיא יודעת שיש לילד בעייה היא צריכה ליזום שיחה עם ההורים ולהציע דרכים לפתרוונות גננת שילוב / שיח
    זה אחד מהם.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה