גמילה לבנות בגיל שנתיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה
    הבן שלי אחרי גיל שנה הוה כבר בגן פרטי והגננת בעיקר עשתה את העבודה של הגמילה. .
    עם הבת שלי אני מרגישה כאילו תקועה ומפחדת םהתחיל למרות שהיא מאוד פיקחית ומבינה. .
    סיר כבר יש לנו..גם את הספר סיר הסירים. .
    דרך אגב היום היא הצביעה על החלק התחתון של הבובה ואמרה לי
    בה תה פיפי )בובה עשתה פיפי(

בקיצור...איך כדאי להתחיל?
6 תגובות
עמוד 1
  • אני עד שזה לא בא ממנה - לא החלתי כלום.

עם הגדולה החליטו בגן בגיל שנתיים וחצי להוריד לה ואמרו לי היא מוכנה. לא מוכנה ולא נעליים. חצי שנה של כביסות
    פייס: ortal_hori

• אריאל נגמל בגיל שנה ו 8 חודשים...הוא החליט שזהו נמאס לו...

אליאן לעומתו בגיל שנתיים וחודשיים למרות שהייתה מאוד מוכנה גם לפני אבל מבצע עמוד ענן נורא הפריע לנו... :( (תושבי אשדוד)...הוא כמעט ניגמלה ואז התחילה רגרסיה מטורפת...ואחרי היומהולדת שלה שוב התחלנו והיא נגמלה ישר...

• בהתחלה כדאי שתכיר את הסיר, למרות שהיא עם טיטול לקחת אותה בבוקר, אחרי/לפני מקלחת, פשוט שתבין מה עושים.
    אח"כ תוכלי לראות איך הולך ולהמשיך משם.

הגדולה החליטה לבד שלא מתאים לה טיטול בגיל שנה ושמונה.
    את הקטנה לקחתי מגיל שנתיים להכרות עם הסיר ואח"כ עשיתי גמילה יזומה לרוב ילדי המשפחתון יצא שזה לילדונות בת שנתיים ועוד שתיים בנות שנתיים וחצי. עשינו הפסקות פיפי כל שעה וחצי בערך והן קלטו את הרעיון יחסית מהר.

• תודה בנות..
    החלטתי לקנות לה ישבנון..יש לנו גם סיר..מקווה שנצליח מהר..אני אצרף פה מאמר ממש מקיף שמצאתי בנושא מה לעשות ומה לא..
  • אני לא חיכיתי שזה יבוא ממנו אלא החלטתי ולקח שבוע סהכ ומאז אין פספוסים בכלל
    כמובן שעבדנו בשיתוף פעולה עם הגן כי גמלו את כל קבוצת הגיל שלו יחד
    קדם לכך העובדה שהוא כבר ידע לעשות פיפי במקלחת כשמבקשים ממנו תוך כדי הרחצה
    המון ספרים בנושא...קלטות...ולדבר על כך הרבה..הסיר בשירותים ולא בסלון ...ובהצלחה
  • גם אני לא חיכיתי שזה יבוא מהם , אבל חיכיתי שיהיו ממש מוכנים .
    נדב- 3 וחדשיים .
    יאיר- שנתיים וחצי .
    לשניהם היתה גמילה נעימה וקצרה מאוד .
    לעומת חברות שהגן החליט לגמול את הילדים (קבוצת גמילה) בגילאי שנתיים ו"הגמילה" ארכה חצי שנה ומעלה (!!!!!!!!) חבל לגמול מוקדם ולתסכל את הילד/ה ואת עצמנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה