היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
התקשרה אלי אחת וניסתה בהיסטריה לשכנע אותי ש"זכיתי" להיות בין 100 האנשים שמקבלים חבילת הגרלות ב189 שח (לחודש, כן?) אני בתמימות אישרתי ונתתי אשראי!!!
7 תגובות
עמוד 1
חסר לך על מה לבזבז כסף??? את נורמלית???? פייס: ortal_hori
אורטל את העניין מולם ביטל בעלי על המקום, והם בעצם מוכרים את הכרטיסים של מפעל הפיס! לא משהו אחר.
השאלה היא אם מישהי יודעת אם הם מוכרים ואמינים כדי לבטל באמת את החיוב כמו שהצהירה הגברת שם, ולא להשתמש בפרטי האשראי
נשמע לי לוקשים שחבל על הזמן... פייס: ortal_hori
במקרה הכי גרוע אפשר להחליף כרטיס, את יודעת.... פייס: ortal_hori
נתנו לי רעיון טוב- לחסום את החיובים מהם מול האשראי. אבל האמת אני פשוט אבטל אותו. גם ככה פג התוקף שלו באוקטובר
אז זהו..הם לא חרטא הם אמיתיים ודיי אמינים
הקטע שלהם מבוסס על זכיה קבוצתית תוך כדי מציאת אלגוריטמים מיוחדים (לטענתם) למציאת צירוף מספרים זוכה. הם קיימים ומאוד פעילים, לא נראה לי שצריך לדאוג אם ביטלת מולם.
הם לא חרטה יש כאלה שזוכים אצלהם הייתי מנויה בעבר לא שזכיתי בהרבה אבל פה ושם יצא לי לזכות ב 60 שקל 20 שקל סכומים ממש קטנים. אבל אני ביטלתי אחרי איזה שלושה חודשיים משהו כזה.