למי מתלוננים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רכזת הגנים שלנו עלתה לי על העצבים. עשתה מעשים מכוערים שאני רוצה להתלונן עליה. אבל באוזני מי?
15 תגובות
עמוד 1
  • מה ז"א רכזת גנים? את מתכוונת למפקחת?

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• זה של התמ"ת?

אולי למשרד התמת או לעירייה?

או אולי משה"ח

• הגנים אצלנו הם בבעלות פרטית אבל בפיקוח של משרד החינוך. הרכזת גנים היא האחראית על כל נושא התשלומים מציאת גננות וסייעות או בקיצור שהגן ידפוק כמו שצריך
  • אם כך- משרד החינוך

• אולי פשוט תשאלי אותה מי אחראי עליה? בא בחשבון?

• חיפשתי קצת, כתבו משהו על "האחראי לחינוך ברשות החינוך המקומית"

• אני אתלונן לועדת חינוך שלנו ואבקש שיעבירו את זה הלאה או אשאל אותם לאן. לא מספיק לי שישאר רק בגבולות שלנו אני רוצה שיגיע רחוק יותר.

איתה אני בפירוש לא מדברת
  • תשתפי אותנו
    פייס: ortal_hori

• מה קרה?
  • לשתף במה קרה?
    בתחילת שנה שחר ברח מהגן ועד היום הנושא לא הוסדר ולא טופל. הייתי טיפשה שלא התלוננתי עליה כבר אז אבל עכשיו אשלוף גם את זה. ולמה? כי עכשיו יש קיטנה וכאמור בשרשור אחר אני בפלוס בחשבון שלי פה בנושא הגנים. דיברתי עם הבוס שלה לגבי אפשרות להתקזז עכשיו במקום שאשלם לקיטנה הוא אמר- אבדוק לך. רשמתי את שחר לקיטנה בלי לשלם אבל שלחתי מייל שאני מבקשת לרשום אותו ואת המייל העבירו במזכירות אליה.
    הקופה הזו ביום הראשון של הקיטנה מתקשרת אלי. עכשיו רק שתבינו במי מדובר - אני בטוחה ב100% שיש לה ליקוי שיכלי לא מאובחן. היא אמה אמיתית. באמת.
    היא מתקשרת ניסיתי להסביר את המצב היא לא קלטה נותקה השיחה. יום למחרת היא מתקשרת לגננת בבוקר ומאיימת עליה שתשלח את שחר הביתה עד שנושא הכספים לא יוסדר
  • זה נשמע שהנושא נסגר, לא??

עזבי אותך משטויות

• הוא אחראי עליה אבל במשרד החינוך בפיקוח אני רוצה שידעו שהיא לא מתפקדת! אורטל אני ממש לא אעזוב את זה. אם אעזוב את זה הסתומה הזו שממומנת מהכסף שלי תהיה פה גם בשנה הבאה!
    אולי באמת אני אשאל אותו למי לפנות. אולי אשאל גם את הגננת.

• סביר שיש לפנות לפיקוח, לא?
    ממש ממש חצופה!!!!

• ושכחתי לכתוב איזה גננת מהממתתתתתתת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה