היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מישהי כאן יודעת כמה בתי החולים הבאים אוכפים את שני מלווים, והאם דולה נחשבת אצלם כמלווה? שערי צדק ביקור חולים הדסה הר הצופים הדסה עין כרם
ובהקשר אחר, מה אתן אומרות לגבי לקרוא על שם, אני לא אוהבת שם מסוים שמסתובב אצל חמי וחמותי, אבל מסתתבר שהחובה המשפחתית תדרוש ממני לקרוא אותו כדי לא לגרום לקצרים ותקרים....
9 תגובות
עמוד 1
לגבי בתי חולים אין לי מושג. לגבי שם - אני מאמינה ששם לילד זו אך ורק החלטה של ההורים. ושום חובה משפחתית לא תגרום לי לתת שם שאני לא אוהבת לילד שלי. אולי (אולי גדול) בתור שם שני. אבל זו רק אני. אולי אצל אחרים זה אחרת
הפשרה שהציעה שולי יפה- שם שני איך אפשר לקרוא לילד בשם שאת לא אוהבת? זה הבן שלך. אם על זה לא תחליטי את על מה כן תחליטי? אני חילונית ובאה מרקע אחר. אולי זה עניין תרבותי ולא הפורום זה המקום לשאול. מה ההורים שלך אומרים? חברות?
התכוונתי כמובן לסמיילי אחר
בשערי צדק אוכפים מאוד.
בקשר לשם את צריכה להחליט עם בעלך בלי קשר למשפחה שלו. גם במשפחה של בעלי יש שמות שחייבים לתת ובהריון מאוד פחדתי מזה, בעלי הרגיע אותי שגם הוא לא רוצה ושההורים שלו יצטרכו להתמודד
לא מכירה את בתי החולים מהבחינה הזו. ביקור חולים לא נסגר?
אחותי מיילדת בהר הצופים ממליצה בחום פייס: ortal_hori
שחרית
אה ולגבי השם - גם אצלנו קראנו בשם נוסף על שם מי שרצינו. זה מספיק מכובד בעיקר אם השם לא משהו.... פייס: ortal_hori
סורי שאני מגיבה רק עכשיו, נסעתי אתמול לירושלים (אני לא ירושלמית.אני גרה בקרית ספר, או בשם הרשמי שלה- מודיעין עילית. צמוד לחשמונאים ובדרך לכל הישובים וההתנחלויות באזור. נילי דולב וכו) לפגישה עם הדולה, אז לא פתחתי את המחשב.
לגבי השמות- מצחיק, כי בדיוק אתמול אבא שלי אמר לי שהוא לא מרשה לי לכבד אותי בסנדקות, במקרה שזה בן, ובכל מקרה לגבי הבנים שיבואו (הוא לא ידע מה יש לי, לכן הוא דיבר בצורה כוללנית) ומבחינת שמות- שנרגיש בנוח לעשות מה שבא לנו. בכל מקרה הוא אמר שעדיף לקרוא על שם רב או אדם גדול אחר, יש עניין מבחינת הנשמה ואני לא יודעת מה עוד. מצד חמי וחמותי, המחויבות השבטית שלהם גדולה מאוד, אז אני חוששת שלא ידעו לקבל את זה כמו שהייתי רוצה, למרות שחמותי מדהימה וטקטית וכו', היא לא שויגער קלאפטה כמו בסיפורים, ברוך ד'... אבל חמי בן יחיד וההורים שלו, ששניהם נפטרו, אגב, לפני כמה שנים, מאוד מצופה לקרוא על שמם, ולאחד מהם קוריאם כמו לאחד ההורים שלי, אז את השם הזה אני לא יכולה לקרוא בכל מקרה, והשם השני, לא הכי יפה לדעתי. אמא שלי המליצה לקרוא את השם שאני לא אוהבת בתור שם שני ולהתפטר מזה. (בתכלס כל מי שלא אוהבת שם מסוים יכולה לעשות ככה. את לא חייבת לכתוב את זה בת"ז, והמפגש הבא הוא הכתובה, והקבר- מי חושב על זה בכלל...