כמה עלה השנה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי שיש לה ילד בגן טרום חובה או חובה (ז"א שעכשיו סיים). כמה עלתה לכם שנת הלימודים? 500?

20 תגובות
עמוד 1
  • 1500 כולל הזנה ועוד 350 לועד
    יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • לא אני צריכה את התשלום הבסיסי. רק מה שמשרד החינוך מחייב.
    אני צריכה לקבל החזרים ולא יודעת בדיוק כמה
  • לדעתי לא אמור להיות תשלום מעבר לביטוח וחוג מוזיקה (אצלנו יש גם הזנה אבל זה לא קשור)
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• ז"א משרד החינוך מחייב ביטוח וחוג אחד? כמה עולה חוג? יש לנו שניים...
    וכמה זה?
    התוכחתי המון עם המועצב שגובה את התשלומים והוחלט שאני מקבלת החזרים שילמתי 1500 זה היה בעבור מספר דברים שלא מקובלים עלי. החלטנו שנתקזז בשנה הבאה ואשלם פחות במקום שיחזירו לי כסף. אבל אני לא יודעת בכמה זיכוי אני אצלם. אני צריכה לבוא מוכנה...

• 550 קופת גן
    60 שח מתנה לגננות פורים וסוף שנה
    50 שח טיול
    סהכ: 660 שח
  • לא שילמנו כלום. לא אמורים לשלם על שנת לימודים...

רק דמי ועד 450 ש"ח
    וטיול 35 ש"ח.

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• קופת גן/ ועד/ מתנות לא קשורות לתשלומים של משרד החינוך

אני אנסה לחפש את הפתק עם הפירוט (אלוהים יודע איפה בעלי שומר את זה)

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אני לא זוכרת
    פייס: ortal_hori

• לא שילמנו כלום, חוץ מהזנה

רותי

• אהה... עם הרישום שילמנו לעירייה 300 ש"ח בערך... לא זוכרת את הסכום המדויק

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• שילמנו לגן 950 ש"ח, לא יודעת כמה למשרד החינוך.

• במידה וגן נמצא במגמה כולשהיא, מדעים או מוסקלי או... גם עבור זה משלמים כול חודש לעירייה
  • נראה לי שפשוט לא כולן זוכרות.. כמוני למשל.
    ברישום לגן בתחילת השנה דרך האינטרנט יש הכנסת פרטים להוראת קבע. לא שילמנו את כל הסכום מראש אלא אחת לרבעון. קשה לעקוב אחרי זה ואני מניחה שמכאן ההפרשים. מה שהייתי עושה זה פשוט נכנסת לאינטרנט ומתחילה תהליך רישום של שחר כאילו כרגיל עד שתגיעי לקטע של התשלום. ככה תדעי בדיוק מה מחיר הגן שלך ואז תפסיקי את תהליך הרישום ותתקשרי למועצה לפי הפרטים באתר. הדרך השניה היא לבדוק בחשבון הבנק שלך אחורה את הוראת הקבע למשרד החינוך אבל זה מסורבל..
    אתן לא רוצות לדעת כמה ועד אנחנו שילמנו.. אני מרגישה קצת פראיירית בפורום הזה. אצלנו תמיד יותר יקר

• תשלום שנתי לריתמוסיקה 436 ש"ח

ביטוח תאונות 25 ש"ח (שנתי)

ואצלנו היתה הזנה ב- 900 ש"ח (שנתי)

ייתכן ובערים אחרות יש הנחיות אחרות, אני לא יודעת.

לפי מה שאני יודעת באיזור שלנו, רק המורות למוסיקה הן מטעם משרד החינוך (שאר החוגים הם מאגף הספורט בעירייה)

מקווה שאני לא מטעה אותך
  • אז אם אני מבינה זה לא יותר מ500 (בלי הזנה).

אשטנגה אני זוכרת יפה מאוד כמה שילמתי אבל לא יודעת את התפלגות התשלום - מה חוגים מה ביטוח וכו'. אני אבקש החזר על 1000 שקלים (שילמתי 1500) ואם הוא יעשה בעיות שיוציא לי דף ויראה לי כמה ועל מה שילמתי...
  • אני כבר שנה שניה משלמת כמעט 800 שח על כל אחת במועצה שזה בעצם הביטוחים וכו התשלום של הועד וכאלה מתבצע בגן עצמו
  • אצלנו זה היה 917 ש"ח לילד לשנה
    500 -הזנה (50 לחודש)
    200 - ריתמוסיקה (רשות- החלטת ההורים, 20 ש"ח לחודש )
    139 - סל תרבות (כולל טיול)
    78 - מסיבות
  • גלי זה ממש זול! את קולטת ששילמתי 600שקל יותר ואין לי הזנה??? שזה החלק היקר!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה