מכירות את האנשים האלה שאי אפשר להתווכח איתם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ולא בגלל שהם כאלה פקחים וחכמים, אלא בגלל שאתה מרגיש שהם מנסים "לחרטט" אותך... ועוד בטיפשות !

על רבע שעה נוספת שאני משאירה את הקטן שלי המשפחתון אני משלמת 150 ש"ח.
    עד חמש זה 300 ש"ח (המחיר חודשי)...

אני חושבת שזה די קטנוני לגבות ממני סכום כזה, אבל כדי להרגיש בנוח לאסוף אותו אחרי שאני יוצאת בשעה סבירה מהעבודה זה אפילו לא מזיז לי...

החודש הקייטנה של הגדול מסתיימת בארבע בדיוק, אז יוצא בכל מקרה שאני יוצאת מוקדם מהעבודה וכך יוצא (בלי לתכנן או ממש לחשוב על זה) שאני לא מנצלת את הרבע שעה הזו החודש...

אתמול פנתה אליי בעלת המשפחתון ואמרה שהיא מבינה שהחודש אנחנו לא מנצלים את "השעת חמש", כך היא קוראת לזה.
    אמרתי לה שלא חשבתי על זה אבל מסתמן שכן, בגלל הקייטנה של הגדול כך שבכל מקרה אין לי ברירה.
    בפנים זועפות היא אומרת לי שזה לא בסדר והייתי צריכה ליידע אותה.
    אמרתי לה שלא ידעתי שצריך ליידע. מבחינתי אם ניצלתי שילמתי.
    (שתבינו, גם ככה המשפחתון אצלה בבית ויש שם עוד כמה ילדים שנשארים עד חמש. הדר בקטנה עד ארבע ורבע...)
    זה לא בסדר היא עונה לי כי יש הורים נוספים שגם רוצים והיא לא יכולה יותר מ5 ילדים. אמרתי לה שזה שיקול פנימי שלה, שלא היה ידוע לי עליו. וחוצמיזה עכשיו תחילת החודש והדר גם ככה כולה נשאר עד היום לרבע שעה בלבד...
    תחילת החודש?? - היא עונה - ממש לא תחילת החודש. אני שיריינתי לו מקום!
    וחוצמיזה אתם כבר ניצלתם יומיים מהשעת חמש!
    ניצלנו יומיים? שאלתי, ממש לא! זה לא יכול להיות.
    ובכל מקרה מה לגבי כל הימים שאספנו אותו מוקדם מהרגיל ועדיין שילמנו על "שעת חמש"... כולל בחודשי חגים וכו'... (זה לא עניתי לה)
    אז היא הוסיפה: ולמה לא להשאיר אותו עד חמש ולנצל שירות שהמשפחתון נותן?
    אמרתי לה שהשירות איננו חינמי ויש גם שיקולים כלכליים. מעבר לזה שאין לי צורך שהבן שלי ישאר בגן עד חמש.

אם אתן שואלות אותי, אני הייתי מתביישת לגבות עד רבע שעה 150 ש"ח גם אם זה חודשי. אולי ככה חושבים עסקית...

הדברים "הקטנים האלו" ממש הורסים לי...

בנוסף לכל "הצרות" של היומולדת...

היא חושבת שהיא מעון. בעוד שהיא ממש לא. וזה כל המהות של המשפחתון - כמה שפחות פורמליזם מעצבן שכזה!
    אולי יש בזה גם המון עניין של גישה... (שלה. שכרגע ממש מעצבנת )
17 תגובות
עמוד 1
  • אויש, היא באמת נשמעת בעלת "אחלה אופי"
  • ממש מעצבן וככ לא הוגן העניין הזה!!על רבע שעה מסכנה אפשר לחשוב...
    אבל כל מה שהולך עכשיו מבחינת הגנים והמחירים והקייטנות...על המחירים האלה כולל מה שאת מספרת פדוט מעצבן ולא יודעת מתי ואם יהיה פיתרון לזה!!
    אני אישית לא שמתי את הילדה שלי שהיא בת שנתיים בגן..המחיר עד 1 הוא 1800 שקל ועוד בגן עירייה..אני לא עובדת ולא משתלם לי לצאת כי אני מחפשך חצי משרה בלבד..אז מה יאמרו הורים שכל משכורתם הולכת על גנים וצהרון??
  • טוב תסלחי לי שאני אהיה בוטה, טוב,

אבל כוסעמק עם המקום הזה
    פייס: ortal_hori

• אני מצטרפת למתוקונת.
    אולי באמת תוציאי אותו ודי?

וזה כל כך טפשי מבחינתה לרדוף בצורה כל כך גלויה על עוד כמה שקלים...
  • אם הבוס שלכם היה מבקש שתשארו כל יום רבע שעה נוספת איך הייתן מקבלות את זה?
    אני לא חושבת שהיא צודקת בקשר לתשלום החודש הזה, אבל בכללי? למה שתעבוד בחינם? זו העבודה שלה זו לא דרך להוציא כסף, אם אתן מביאות בייביסיטר אתן לא משלמות לה תוספת על רבע שעה עבודה?

גם לי יש משפחתון, ואחד ההורים ביקש בתחילת השנה להגיע בארבע ורבע, ואין אצלי עוד ילדים אחרי 4, אז סיכמנו שבגלל שבבקרים הם מגיעים טיפה יותר מאוחר אז לא אקח תוספת תשלום. אבל אם הורים אחרים מאחרים זה ממש פוגע בי, שהם לא מעריכים את הזמן שלי, שהם דורשים ממני לדייק כל בוקר אבל לא דורשים את זה מעצמם.

• חזרתי בי.
    את צודקת.

• כמה שזה קל לאחרות לשפוט ופשוט להגיד תוציאי אותו

• יש לי גם משפחתון בבית עד ארבע,ואני מסכימה עם אמא ויותר בכל מילה.
    לא מסכימה לגבי הגישה,ואגב,אני לא יודעת איך היא עובדת,אבל אני ערכתי הסכמים חתומים ומסודרים מול ההורים,ז"א שהניהול דומה למעון אבל היום יום של הילדים משפחתון.בדיוק בגלל אי -הבנות כאלו...
  • אני לא חושבת שצריך להתנהג בחזירות ולדרוש 150 שקלים על 15 דקות שבהם הילד לא עושה כמעט כלום..
    אני לא אומרת שישאר בחינם...פשוט לקחת סכום סימלי נוסף..גם טיפת התחשבות בהורה שמוציא אלפי שקלים על חינוך..לא יהרוג אף אחד!
  • אבל תותי..זה לא סכום סימלי?
    15 דקות ביום- עבור בערך 20 ימים בחודש זה בסביבות 5 שעות עבודה סה"כ
    נכון שהוא לא עושה 'כלום', אבל מישהו שומר עליו? מקריא סיפור? דואג לו?
    את לא חושבת שעבור 5 שעות עבודה מגיע למישהו שכר?

• נוגה..משום מה..אולי לא ההנתי נכון..חשבתי שזה רק עבור פעם בשבוע..
    בכל אופן..עדיו אפשר טיפטיפה להתגמש לקראת ההורים..
    ברור שצריך לקבל על כך שכר..
  • אני בטוחה שאף אחד לא דרש ממנה לעבוד בחינם. בטח לא שיר.
    עם כל זה שהיא עסק פרטי וחייבת להרוויח כדי להשאר בזירה הזו שהיא זירה תחרותית ומלאה כרישים, זה לחלוטין לא סותר יחס אנושי וטיפת הבנה. ניתן להיות מבינה, מקשיבה ובאה לקראת ההורה, ועדיין לא לוותר במילימטר על החשיבה העסקית שלך. אלו לא דברים סותרים!!!!
    לפי מה שהבנתי, היא דורשת משיר תשלום של חודש מלא (150 ₪), עבור יומיים ניצול רבע שעת ההארכה.
    גם אני הייתי מתעצבנת. זה אולי העסק שלה, אבל זה הכסף שלי. הייתי מתחשבנת איתה שתחלק 150 למספר הימים בחודש, והייתי משלמת לה עבור יומיים בלבד. ולא הייתי חוזרת לשם. כי זו התחשבנות קטנונית ומנצלת (למה לדרוש מלכתחילה תשלום עבור חודש מלא?...), ובגלל זה כתבתי את המלה אנטיפתית. ואתן יודעות מה? גם טיפשה. כי אם הייתה לה חשיבה עסקית קצת יותר מפותחת ולא רק לראות את הגרוש שמתחת לפנס, היא הייתה מבינה שלא כדאי לה על דבר כזה להפסיד את שיר בתור לקוחה "כבדה"...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• בעיניי זה ממש מוגזם

אבל זה שטויות, חסרות שטויות והיסחפויות אצלה??
    שכחתם שהיא נתנה לו תרופה על דעת עצמה??? היה איזה משהו עם נובימול או נורפן, אני כמעט בטוחה.

אני זוכרת שהיא חירפנה את שיר כבר שנתיים....

אני מזמן הייתי מחפשת מקום אחר.

[email protected]

• טוב חייבת להבהיר כמה דברים:

ממש לא חושבת שהיא צריכה לעבוד חינם. והיא גם מאוד מאוד! רחוקה מזה.
    כל בוקר כשהגן מתחיל בשבע וחצי אני מביא את הילד בשמונה, שמונה ורבע.
    בימי שישי אני לא תמיד מביאה אותו..
    יש חודשים שלמים שמתוכם אני מנצלת את השירות רק לשבוע בלבד.. (מטעמים שתלויים לא רק בי).
    מישהו מתחשבן על זה לטובתי? לא.
    אבל להתחשבן איתי על רבע שעה זה בסדר. (או על חודש שאני פשוט לא זקוקה לשירות).

וחוצמיזה העניין הוא בכלל לא התשלום, אלא הגישה.
    מעבר לזה שמשפחתון זה סוג של עסק, זה לא הכל. יש גם גישה כשפונים להורה..
    היא יודעת מי אני: אחראית, מסודרת, משלמת בזמן.
    אז למה להיות קטנונית ועוד לנסות לגרום לי להרגיש לא נעים.

לי יצא אינספור פעמים להביא עבודה הביתה. על חשבוני ובהתנדבות לגמרי.
    אני בטוחה שאני לא היחידה...
    מישהו משלם לי על זה בפועל?
    לא.
    לא כל החיים בנויים על התחשבנויות! זה נורא...

אמא שלי תמיד אמרה: חשבונות טובים עושה חברות טובה.
    שלא תבינו לא נכון: אני הכי בעד לשלם על שירות!
    אבל לא בזה העניין, אלא בגישה ובהתנהלות (ועם זה גם פתחתי את ההודעה שלי, שפשוט אי אפשר להתווכח איתה).

ואורטל, התבלבלת לגמרי
    סיפור הנובימול היה עם המטפלת, לא עם המשפחתון...

איך אני תמיד מסתבכת עם אנשים מעצבנים?

• מבינה אותך..אני ממש איתך בעניין
  • וואלה?

• מסכימה איתך לגמרי.

התנהלות קטנונית ומעצבנת.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה