היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנות, עדיין לא קיבלתי שיבוץ לגן טרום טרום חובה ( הבן שלי בן 3 ושלושה חודשים) פשוט אני נורא בלחץ שאני לא יודעת עדיין לאיזה גן הוא ילך, האם מישהיא קיבלה? ובעירייה לא עונים לטלפונים
11 תגובות
עמוד 1
עניתי לך בפורום השני פייס: ortal_hori
אנחנו בחדרה רק לפני כשבועיים קיבלנו לחובה (זה הולך קודם החובה, אחר כך הטרום, אחר כך הטרום טרום). יש עיריות שמחלקות יותר מאוחר. תתקשרי לעיריה תשאלי מתי השיבוצים.
אני התקשרתי אליהם אתמול והם אמרו לי את השיבוץ בטלפון ושהגעתי הביתה המכתב המתין בתיבה בטח היום תקבלי מירי
כן , קיבלתי היום . תודה רבה בנות
לאיזה גן?
אני עדיין לא קיבלתי פייס: ortal_hori
אני גרה בתל גיבורים, והיום ראיתי שהגן בכלל עדיין בבנייה ואני לא יודעת אם יסיימו לבנות אותו תוך חודש זה בכלל לא ניראה כך
ועוד שאלה, במכתב היה רשום לסיים את הרישום והתשלום לצהרון במרכזים הקהילתיים, מה זה אומר? אין לי שום מס׳ טלפון לאן לפנות. סליחה על השאלות החופרות פשוט אני חדשה בעניין
אז אנחנו ממש קרובות פייס: ortal_hori
מתוקונת 29 , תודה רבה את מקסימה קיבלתי לגן עיט הוא בבניה כרגע. מאיפה את?