סופר נני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי ראתה אתמול את התכנית?
    היתה מצויינת לדעתי, זה מדהים לראות אמא כזו אינטיליגנטית וחרוצה ומוצלחת, ופשוט 0 כלים בחינוך- עושה כזו קפיצה עם הנחייה אחת.
    כמה תמיכה והכוונה זה דבר חשוב ולא מובן מאליו!!
    זה ממש מדהים אותי, זה דוגמא לבית שאם הוא לא היה מקבל את התמיכה המקצועית הזו היה ממש נגרם נזק לילדים לטווח ארוך. שלא לדבר על זוגיות, הבעל שלה התנהג כאילו הוא בן 3 ועוד חשב שהוא מגניב ורואים שהבחור באמת טוב בסה"כ פשוט היה צריך מישהו שישים לו מראה מול הפרצוף בסה"כ
12 תגובות
עמוד 1
  • זה היה מזעזע
    וקשה לי להאמין שהם באמת השתנו
    מאד קל לשחק למצלמות

• אני ממש מקווה שאת טועה, אבל זה באמת קשה להפוך סדרי עולם בשבוע של הנחייה.
    הילדה שלהם שיהיו לי בריאים- אבא שלה יושב לה מול הפרצוף וקורא לה שמנה במן זלזול כזה, אח"כ לא מבינים איך בנות מפתחות הפרעות אכילה- אלוהים ישמור.
    כמה זה קל להתנהג בבריונות לילד, מילא שאתה מנסה להגן על הילד שלך ממה שהוא חווה לצערנו בגן ובבית ספר- אבל מאבא ואמא?????
  • אני הייתי מזועזעת וזה בלשון המעטה!!!

• לא ראיתי את התכנית, אבל ממה שאתן מדברות מצטיירת תמונה מחרידה.
    אני באמת לא מבינה למה אנשים מביאים ילדים לעולם אם הם מתנהגים אליהם ככה.
    לפעמים ממש מתחשק (לא באמת, אל תבהלו!!
  • אני לא הבנתי מהפרק הזה שהם משפחה מזניחה חלילה או לא מתוכננת.
    זה לא מה שניסיתי להגיד.
    זו פשוט היתה משפחה עם 0 כלים לגידול ילדים.
    זה הדהים לראות את זה כתופעה. איך מצד אחד- יש אלף סדנאות, ותכניות על גידול ילדים, יש דברים מדהימים כמו הפורום הזה, ובמקביל- יש אנשים שבכלל לא חשופים לדברים האלה והיו רוצים להתנהג אחרת וצריכים שתגיע אליהם התכנית בשביל לתת להם כלים בסיסיים לגידול משפחה.
    ושוב- אני התרשמתי שמדובר באישה עם מוטיבציה ושכל שפשוט הופנו לכיוונים הממש לא נכונים כבר הרבה מאד שנים
  • וואו, נשמע מעניין! מי יכולה לשים פה קישור? (איך תמיד, אבל תמיד, יוצא לי לפספס את התכנית הזו?...
  • מוטיבציה יש לכולם...

האמא עסוקה כל הזמן בניקיונות ובלצרוח- וזה מובן כי היא שחוקה לגמרי וכבר אין לה עצבים לכלום, להיות סגורה ב 4 קירות ורק לנקות תמיד,לבשל ושוב לנקות זה לא פשוט...ואז כשהילדים מגיעים מתחיל להיות רעש שהיא לא מעוניינת בו...

בעל שבמקום לעודד ולעזור הוא מקשה עוד יותר ופוגע בבת שלו...
    איך אבא יכול לנחם את הילד שלו בהעלבת ילד אחר שלו ? איך אפשר להגיד לבן שלך על אחותי (שהיא הבת שלך) נכון שהיא שמנה?נכון שהיא מגעילה?

האמא ממש אומללה ורואים ומבינים למה...

אני רק באמת שהם הפנימו את כל מה שנעשה ונאמר בתוכנית הזו כי אחרת הילדים יהיו ממש מסכנים.

• אני נרדמתי באמצע....תמיד זה קורה לי

אני עכשיו אכנס לראות את ההמשך

שרון תתביישי לך! זו תוכנית חובה!

כל יום שני ב-21:30

http://www.mako.co.il/mako-vod-keshet/super_nanny-s4/VOD-15630ebf15ebf31006.htm?sCh=3280f8e4874a5110&pId=634398242
  • האבא ממש הדהים אותי... וממש לרעה
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• איך שהאבא דיבר לבת שלו זה היה מזעזע
    זה לא יוצא לי מהראש

• אני לא מבינה דבר אחד. גם אחת עם 80 אי קיו ומטה מזה יכולה להבין שאם קשה לה בבית היא צריכה לצאת. למסעדה, לסרט או לנופש בן כמה ימים עם בעלה, כדי לתת אחד לשני, כדי שיהיה למה לחכות מנופש לנופש, כדי שיהיה לה כיף לגלות שבעצם הבית חסר לה.
    לא?
    וטעויות יש תמיד. אבל לא בצורה שחוזרת על עצמה בעקביות ובגסות כל כך.
    הילדים הם שלנו?
    הם פקדונות!! מאלוקים!! והוא נתן לנו אותם כי הוא סומך עלינו שניתן להם השכלה וחינוך הכי טובים שאפשר, כדי להכין אותם לחיים ולבנות את האשיות שלהם.
    אז ברור שהם שלנו, אבל לא בשביל שק חבטות, מי שרוצה לעשות ספורט- מוזמן.
    על שק סמרטוטים.

וואי, נסחפתי...
  • טוב. ראיתי.
    אני אעכל ואחזור...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה