שאלה לגבי מיילדת אישית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה לגבי לידה ,באלו בתי חולים ממשלתיים יש אפשרות להזמין מיילדת אישית ולוודא שרופאים לא מתקרבים אלייך (חוץ מבמקרה שבו יש צורך רפואי אמיתי ) ?
    הבנתי שמשרד הבריאות הוציא את זה מחוץ לחוק .
    כוונתי היא שאת כל תהליך הלידה תנהל רק מישהי אחת שאותה אני בוחרת ושאנשים נוספים לא יתערבו (סטודנטים לרפואה ,רופאים ומיילדות שמתחלפות כל הזמן).
    איך אפשר לארגן דבר כזה ? או שאני חייבת למצוא בית חולים פרטי ?

איפה אני מוצאת רשימה של מיילדות כאלה ?
    בנתיים כל האינטרנט רק מלא בסיפורי זוועה על בתי החולים, מה עושים ?
4 תגובות
עמוד 1
  • בכל בית חולים, לפחות אלו שבמרכז ובדקתי לגביהם, ניתן לקחת מיילדת אישית, הוציאו את זה מחוץ לחוק בבתי חולים הממשלתיים כביכול... אז היום הם פשוט קוראים לזה בשם אחר ״ליווי אישי של אחות״
    בתל השומר זה עולה 3000 שח + 300 שח דמי רישום, במעייני הישועה זה עולה 2950 שח
    במאיר זה עולה גם סביב 3000 שח. יש את זה גם בלניאדו ובאחרים, אבל לא בדקתי מחירים

שתעבור לידה קלה ובשלום ובידיים מלאות אמן! זה הכי חשוב
  • אגב לא כל בית חולים מאפשר לך לבחור מראש את המיילדת, אלא מספק לך אחת שתשאר איתך לכל אורך הלידה. בבתי חולים שכן אפשר לבחור זה מתוך רשימה שאת מקבלת בבית חולים עצמו

• בלניאדו יש שרות מילדת אישית בלידה טבעית עם כל האביזרים וכו, בחדר מדהים- 5 כוכבים וכו.
    1100 או משו בכיוון.
    מזל טוב!!
  • הבעיה שאת לא בוחרת אותה ..

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה