עובר שלא התפתח-שבוע 12 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי תור לשקיפות שגילתה שהעובר לא התפתח ובגודלו הוא בשבוע 8.. צריכה לעבור שאיבה/הפלה.. לא יודעת מאיפה להתחיל אפילו.. יש למישהי המלצה? ציבורי? רק פרטי? אני גרה באזור גוש דן..
    תודה
7 תגובות
עמוד 1
  • הצטערתי מאוד לשמוע את מה שכתבת, אני עצמי עברתי 7 הפלות וכיום ב"ה יש לי ילדים.
    שמעתי שכיום אפשר לקחת כדורים במקום גרידה- תבררי על זה.
    ולפי דעתי אל תמהרי להפיל לפני שתקבלי עוד חוות דעת מרופאים אחרים שיעשו אולטרהסונד חוזר.

• אני כבר אחרי-יום למחרת הגעתי ללניאדו, אחרי בירור טלפוני והתקבלתי שם במהירות ואחרי 4 שעות כבר הייתי בבית. ברור שעשו לי שוב אולטרסאונג כדי לוודא שאכן אין דופק. אני מבינה שדברים כאלה קורים והרבה, מקווה שזאת הפעם האחרונה שלי ומתסכלת קדימה בתקווה!
  • אני שמחה שאת אחרי!!!
    מאחלת לך בעזרת ה' בשורות טובות בקרוב!

• מקווה שאת מרגישה טיפה יותר טוב.
    טוב עשית שטיפלת בזה מהר, אני עצמי כשאיבדתי את העובר שלי בשבוע 10 לא יכולתי לחיות עם עצמי אם לא הייתי מטפלת בזה במהרה!

קחי כמה זמן לטפל בעצמך ותמשיכי הלאה (לי לקח חודשיים עד שהרשתי לעצמי לחשוב על הריון חדש , מקווה שלך יותר מהר )

מאחלת לך בריאות, והריון תקין וארוך ובסוף 40 שבועות תצאי בידיים מלאות!
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• אמן ואמן! תודה לכן בנות!
    אני מרגישה בסדר גמור, בעיקר בסדר פיזית, אבל גם נפשית - מסתכלת קדימה.
    יש לי 3 עוברים מוקפאים מהטיפול האחרון, דיברתי עם הרופא שלי היום, נחכה למחזור ונראה הלאה.
    מקווה שהקשיים מאחוריי!
  • שלום טל, אני עברתי הפלה עם כדורים לפני חודש בשבוע 8 העובר גם לי לא התפתח לצערי.... ומצטערת לשמוע עלייך...ועדיף לקחת כדורים מאשר גרידה זה גם מצב שהוא יותר קל נפשית...
  • אני בכל מקרה אחרי גרידה כבר, לא בטוחה שהליך עם כדורים הוא קל יותר. נראה לי שלי לפחות יותר קל להתמודד עם זה - כשזה סופי ולא לחכות שהכדורים ישפיעו.. היות ועברתי כבר 2 שאיבות בהרדמה ואני יודעת שהגוף שלי הגיב לזה בסדר-לא היתה לי בעיה. כבר למחרת כמעט ולא היה לי דימום ולא היו לי כאבים. היום כבר חזרתי לעבוד..
    אני בסדר, מסתכלת קדימה, מחכה לקבל מחזור ולהמשיך הלאה.
    תודה בכל מקרה, מקווה שאת בסדר ושלא נפגש בפורום הזה יותר (-;
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה