שאלה לגבי שימוש בשמן שקדים למניעת קרע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה ,אני מעוניינת להתחיל להשתמש עכשיו -בשבוע 14 בשמן שקדים על מנת למנוע את האפשרות לקרע ,מדוע המלצות הן להשתמש רק משבוע 35 ? האם אני יכולה לגרום לנזק לעצמי או לעובר אם אתחיל להשתמש מעכשיו ?
3 תגובות
עמוד 1
  • אין טעם בדר"כ להתחיל קודם, או הרבה קודם כי הזמן המומלץ של כחודש הוא מספיק. וגם אם יש לך בסיס לחשש שתלדי מוקדם- לא צריך להתחיל יותר מחודש קודם.
    לא אמור להיות נזק, במיוחד שאמורים להחדיר את האצבע לכל היותר (!!) עד פרק אצבע שני, והנרתיק הוא בדר"כ באורך של 7-8 ס"מ.
    העיסוי מתבצע בצורת U - יש לעסות מצד אחד לשני, בכל פעם למתוח את החלק בו את נוגעת כלפי חוץ (תדמי, משל שעון שבו את מותחת את הספרות שבין 3-9 עד דגש מיוחד על 6, כי בו עיקר המתיחה.)
    וגם- אל תכניסי את היד לתוך השמן פעם שניה. בכל פעם יש לגעת בשמן רק עם יד נקיה. הכי קל אם תמצאי שמן עם משאבה, ואז לא תצטרכי להסתבך.
    בהצלחה!
  • הי
    אהבתי את השם
    לגבי המריחה: תראי, הדעות היום חלוקות:
    הסיבה שאומרים להתחיל בחודש תשיעי, היא שפשוט אין צורך להתחיל לפני.
    העבודה החל משבוע 14 לא תתרום לך...זה לא שתעשי נזק, פשוט גם לא כל כך תהיה תועלת, אז חבל על הזמן וההשקעה.
    אבל גם לגבי חודש תשיעי, ישנן מיילדות שטוענות שדווקא עבודה לא נכונה של היולדת (או של בעלה) בבית, עלולה להגביר סיכון לקרע, ולכן טוענות שעדיף שהמיילדת עצמה תעשה את העבודה בחדר לידה.
    הענין הוא שלא כל המיילדות באמת עושות את עבודת העיסוי בין הצירים (כבר ראיתי כאלה שסתם שופכות את השמן על הנרתיק ומצד שני גם ראיתי משקיעניות שחבל על הזמן !!).
    אני חושבת שאם את רוצה לעשות בעצמך אז באמת רק בחודש תשיעי, עבודה עדינה מאוד (תחשבי הגמשת בצק-> את לשה אותו ברכות, כך גם את החלק התחתון של הוגינה) מדובר בתנועה חצי סיבובית (אם נדמה לשעון: כמו משעה 3 עד 9 וחזרה מ- 9 עד 3) - בדיוק כמו שהסבירה הבחורה מעלי כי את למעשה רוצה להרחיב את הפתח.
    בנוסף, במקום בו את מתכננת ללדת, תערכי סיור, ותבררי את דעתן של המיילדות על העיסוי והאם רובן מבצע כן / לא אותו בחדר לידה.
    בהצלחה !!

    יעל

    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • אני מאוד ממליצה להשתמש בזה. לי זה עזר מאוד.
    בהצלחה.

    http://www.studio-liorit.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה