עדכון - יום הולדת בגן... //-: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • או יותר נכון במשפחתון...

כמה פעמים כתבתי את ההודעה ומחקתי...
    לא בטוחה אם לשתף, ובכלזאת...

ביום שישי חגגנו יומולדת להדרי...
    "כדרכי בקודש" כמובן שטרחתי והשקעתי למען היקר לי מכל
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

11 תגובות
עמוד 1
  • נשמע ממש מאכזב...כדאי להעלות את הנושא,בנימה עניינית.
    כשאני חוגגת לילדים אצלי אני מודיעה מראש שזה בלי הורים.מהסיבה הפשוטה שהילדים.לא תמיד משתפים פעולה כשיש הורים בשטח,אבל אני מצלמת ומעבירה תמונות וכל היום אנחנו סביב אותו ילד,שרות לו שירים,ורוקדים ביחד,ובכל פעילות הוא הראשון להשתתף ולקבל מה שמחלקים,אני גם מראש מבקשת חטיף אחד או שניים,הפתעה קטנה סימלית ו ז ה ו.אני אופה בגן את העוגה לילד ותולה בלונים-עליהם גם אני כותבת ברכות והילד מקבל אותם בסוף היום הבייתה.לקטנים ממש הכנתי מתנות קטנות בעבודת יד ממני,לבני השנתיים הכנו פעילות יצירה מושקעת מהרגיל שכל ילד לקח הבייתה.
    בחיים לא ביקשתי מתנה למשפחתון וגם לא אבקש!
    (ועכשיו אני רואה בסרגל שהוא בן שנתיים אני בכלל בהלם!
    זה ממש גיל שבקלות אפשר להפעיל אותם!)

ואחרי החפירה....מזל טוב ענק ויומולדת שמח
  • נשמע מבאס!!!!
    צר לי, אין הוראות כאלה של משרד החינוך וגם אם יש - היא בכלל לא כפופה בשום דרך שהיא למשרד החינוך...
    שנה הבאה אתם שם? אם כן אז יש סיבה להעיר, אם לא אז עיזבי....
    "המון כיבוד" זו דרישה קבועה, מחלקות בזמנים אחרים...

• ***כתבתי משרד הבריאות ולא משרד החינוך...

וכן, עכשיו זה קצת מרגיש ש"לצערי" הוא ממשיך שם גם שנה הבאה.

בגדול אני מרוצה מהטיפול ומהיחס...
    הילד שלי שמח שם וכיף לו...
    וזה הכי חשוב לא?

אבל מידי פעם יש "קטעים" שלא הכי מובנים לי...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• נשמע באמת מאכזב! מבינה אותך,
    הייתי כן מגיבה אחרי שבוע, שלא יצא אימפולסיבי ושתבין שהקדשת לכך מקשיבה. הייתי לא מדברת על זה פנים מול פנים אלא כותבת את זה במייל, לדבר על הדברים שהיה לך חבל שלא היו כמו הפעלת הילדים והשירים ושתבין שמה שחסר לך זה לא ההפקה, אלא החוויה של הילד שלך. גם בנושא העוגה יש מקום לציין כי זו באמת עגמת נפש גם בשבילך.
    אגב אצלנו- אסור להביא חטיפים וכיבוד, לא מביאים מתנות לגן וגם לא לילדים. רק עוגה, כלים חד פעמים, מפה וקורנפלקס שהילד אוהב לחלק אחרי המסיבה במסגרת ארוחת הבוקר של הגן. הגננת טוענת שכשלילד יש יומולדת מכבדים אותו במתנות ולא ההפך.. ואני מסכימה איתה לגמרי
  • מה זה?! איזה יומולדת מזעזע
    פייס: ortal_hori

• זה באמת נשמע מבאס!
    איזה שטויות זה שאסור עוגה! חגגתי כבר 11
  • רגע רגע... אסור עוגה, אבל מותר עוגיות? חחחחחח... היא לא מתוחכמת במיוחד, הא?
  • וואו אני ממש בשוק, ומאוד מאוד מאוד מבינה לליבך.
    גם אני תמיד משקיעה בימי ההולדת, וכמובן שיש ציפייה למעט יחס, ומינימום לאיזו מילה חמה. ובטח ובטח שישנה ציפייה שיהיה אירוע, שהילד יהיה במרכז, ושהמסיבה תהיה מכובדת ומכבדת.

אומנם אצלנו לא קרה מה שהיה אצלכם, אבל בגלל שהיומולדת חל בחופש הגדול אז חגגנו לפני סיום השנה, היתה הפעלה חמודה, אבל המון בלגן והגננת ממש לא התליחה להשתלט. גם אני הרגשתי סוג של החמצה. אלא שבמסיבת הסיום שהיתה שבוע וחצי לאחר מכן, הגננת ניגשה אליי, התנצלה מעומק הלב, אמרה שהיה בגן יום קשה מאוד, ושהיא באה במיוחד והיתה אמורה להשאר בכלל עם הבת שלה בבית כ היה לה חום גבוה.

אני באמת מבינה לליבך,
    אני כן הייתי שוקלת אם להשאיר שם שנה הבאה,
    כי לדעתי זה כן מראה על מידת ההשקעה שלה, על האופן בו היא מתנהלת בנושאים אחרים, ובכלל על הדידקטיקה בגן- הפעלות, לימוד מהנה וחוויתי שנראה שחסר ועוד.

• הקטע של העוגה נשמע לגמרי בולשיט

• איזה מבאס ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה