תינוקת בת 6 ימים הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי,
    אני אחרי ניתוח קיסרי מניקה כבר על היום הראשון ביום הרביעי כבר היה הרבה חלב רציתי לשאול:
    1.אחרי שעה או קצת יותר מתחיל לי גודש והשד מתחמם מה עלי לעשות?
    2.כל כמה שעות בערך צריך להניק?
    3.אני לא רוצה לתת פורמולה האם אני יכולה במקביל להנהקה גם לשאוב? כי יש מצב שאולי השבוע אני יצטרך לעדר מהבית לכמה שעות להוציא תפרים.
    4.לפעמיים בזמן ההנקה יש לי חולשה חשוב לציין שאני שותה הרבה מים ליום 3 ליטר.

אשמח לתשובות תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה ומזל טוב ! שמחה לשמוע !
    אז ככה התינוק אמור לאכול כל שעתיים שלוש לפעמים לעיתים תכופות יותר ואז הפסקה ארוכה יותר , תניקי לפי דרישה , כשמרגישה גודש את יכולה לסחוט מעט או להניק ואז להניח קומפרס קר ל15 דקות ( טיטול עם מים קפוא).
    אין בעיה לשאוב , לפני גיל ארבעה שבועות לא מומלץ לתת בקבוק עד שההנקה מתבססת , אבל פעם ב.. כשאין ברירה , אפשרי , את נותנת כמות חלב לפי החישוב הבא: 150 כפול משקל התינוק לחלק ל8 מה שיצא זו כמות המ״ל לארוחה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה