משחקי קופסא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גם אתכן הם מכריחים לשחק איתם משחקי קופסא? אין לי סבלנות לזה. מידי פעם אנחנו מתרגלים הפסדים, כלומר איך להפסיד בכבוד. לפעמים אני נותנת גם לשנות קצת הכללים...
17 תגובות
עמוד 1
  • מדי פעם, כן.

כשהסבתא באה זה הדבר הראשון שהם מביאים לה
  • אני משחקת עדיין עם בעלי
    אבל אולי זו לא חכמה, הילד הראשון שלנו רק בדרך....
  • אני נהנת לשחק איתם משלקי קופסא
  • מונופול- מה את אומרת, זה לא משחק ממש מסובך לגיל הזה? לא ניסיתי.
    אצלנו זה עניין של משא ומתן, בגדול- אני מאד בעד. לפעמים אם נזכרו מאוחר מדי אז אני אומרת או סיפור ארוך (דוד אריה הורג אותי) או משחק לפני השכבה
    אצלנו משחקים: קלפים- טאקי, רייס, מלחמה של אנגרי בירדס
    קופסא- הקטן אוהב דומינו, לוטי קרוטי, ועץ הקופים, הגדול- משחק הסבלנות, שחמט, מנקלה ובערך כל מה שיש
  • אני מרגישה שאני מכריחה אותם לשחק משחקי קופסא..
    ולפעמים אני גם מאיימת לזרוק את כולם.
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • גם אצלנו מונופול אהוד מאוד - יש את המונופול הראשון בלונה פארק (או משהו כזה) והוא עם שטרות עד 5 ובכלל הרבה יותר פשוט, הן אוהבות גם סודוקו וקלפים ומבקשות אותנו....
    אתמול הן ביקשו ומאחר וכבר חלא היה זמן הבטחנו שהיום אחרי שנחזור מהבריכה וניתקלח נשחק, זה ממש עוד כמה דקות, הן במיקלחות ואחרי שאתקלח גם נשב לשחק
  • שלך משחקים שחמט ואת אומרת שמונופול מסובך?
  • מעין אוהבת את המשחק עם הארנבונים והגזר. זה עם החורים שנפתחים והארנבונים נופלים פנימה.
  • זה לוטי קרוטי..
    גם אני אוהבת אותו!
    שתבוא לשחק איתי..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • וואי אין לי, פשוט אין לי, סבלנות למשחקי קופסא.
    גם בתור ילדה לא אהבתי.
    אז בכל הזדמנות שניתן אני מציעה לאחרים לשחק איתם- אבא בשבת, סבתות, בני דודים....בקיצור רק שירחיקו את זה ממני...

• בייביבום זה אחלה פיתרון,
    העיקר שאת מוצאת מישהו אחר שישחק איתם, גם אמא שלי אף פעם לא שיחקה איתנו,
    רק אבא שלי או אחת עם השניה.
    שולי כמובן שרק הגדול משחק שחמט- אצלנו זה משחק שהבני דודים אוהבים לשחק ביום שישי במפגש אצל סבא וסבתא. כשאנחנו מכבים להם את המחשב כמובן...
  • אוףףףףף גם שחר תמיד מביא לי משחקים. כי יש משחקים שטל עוד קטן בשבילם...
    אז אצלנו בעיקר בחורפים שעות הבוקר של שבת כשבעלי בתפילה אנחנו יושבים עם כוס קפה (שוקו) ומשחקים. עכשיו הוא בד"כ עולה לבכנ"ס גם אז כבר לא כ"כ יוצא אבל בעיקרון זה הזמן. ולאחרונה החלטתי שבימים שהוא נשאר ער קצת אחרי האחרים ניתן לו ספיישל יחס. עשיתי את זה פעם אחת הוא לא הבין מאיפה זה בא לו שהצעתי לשחק איתו. הוא נמלא אושר עילאי
  • צולי, איזה חמוד!!!
  • המתישבים של קטאן, מכירות?
    משחק בינלאומי שזכה בפרסים, אבל לא בחינם.
    אצלינו מגיל 8 ועד בכלל (גיס שלי בן 35-6...) כולל בעלי ואני, אחיינים, גיסים.
    משחק חוצה גבולות וגילאים.
  • לא שמעתי על המשחק הזה...
  • http://www.steimatzky.co.il/Steimatzky/Pages/Product.aspx?ProductID=34490001&CategoryID=5

זה קישור למשחק לקניה בסטימצקי, יש אותו גם בעברית, משום מה התמונה כאן היא של המשחק באנגלית. עד כמה שידוע לי יש גם אונליין או להורדה או משהו בסגנון הזה. תעשי חיפוש בגוגל.
    והמשחק כל כך מוצלח שכשביקשתי מאבא שלי שיקנה לי באתר שלהם, הוא ניצל את השני בחצי מחיר וקנה גם להם....
    עכשיו יש גם לי מה לעשות אצלם. כבר חמישה שבועות אנחנו פה (שמירההה ) ולפחות פעמיים בשבוע אנחנו משחקים ערב שלם, בעלי, אני והאחים שלי...
    יש לו גיל מינימום קצת גבוה, אבל למעשה כל ילד עם קצת ידע איסטרטגי יכול לשחק בזה. כיתה ב'- ודאי. ייתכן שגם פחות מזה, תלוי כמובן בילד עצמו
  • אני דווקא מעדיפה לשחק במשחקי קופסא איתן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה