כיתה א כמה זה עולה לנו???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול אמא שלי קנתה לאורי ילקוט ב175 ש"ח....-דגמים חדשים קל גב 2013 במקומות אחרים הוא עולה בין -200-300 ש"ח.......
    ושתבינו -ברור לי שגם איפה שאנחנו קנינו את הילקוט גם הרוויחו עלינו אז תבינו כמה אחרים מרוויחים..........
11 תגובות
עמוד 1
  • את רצינית?!! לא ראית את ההודעה החופרת שלנו בדיוק עם אותו שם?!
    פייס: ortal_hori

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברור שראיתי.

• יש מצב גם לאחרים להגיע למקום הזה "שלכם"?
    נראה שיש הנחות טובות
    אני את אותו ילקוט קניתי באילת ב 216..רק ללא מעמ ממחיר הרגיל
  • חחחחחחחחח גנובה

• חנות חידודים בבני ברק-עשתה אצלנו בפתח תקווה מכירת ענק של מכשירי כתיבה!!!!!!!!
    לא נעים לי להגיד אבל פשוט סוחטים אותכם.....
    אני ם עד לפני כמה זמן הייתי ככה ישעתי לקנות רק מקומות היקרים כי זה מה שהתרגלתי מהבית של הוריי......
    אבל,לאחרונה אי יותר ויותר מגלה שאפשר את אותו ילקוט במחיר יותר זול אז למה שיסחטו אותי........????
    ואפילו הצלחתי לשכנע את אמא שלי בזה....
  • עדיין ללא מעמ יצא קצת יותר זול מהמחירון שמוכרים אותם בכל מקום
    יותר טוב מכלום

אז איפה זה? אני עובדת בפ"ת...מתאים לי כי חוץ מילקוט אין לי כלום אני ממתינה לסוף החודש, יש לנו בעבודה ארוע לילדים עולים לכיתה א, מקבלים שיי..בשנתים אחרונות זה היה תיק ציור + כל הציוד הדרוש. (הכל חוץ מילקוט)..אני בונה על זה
    אבל אם לא..אז אשמח לבקר במקום שאת מספרת
  • רגע רגע רגע..
    מתי היתה המכירה?
    ולמה אני לא יודעת עליה?!?
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • אני קוראת אתכן וגם לי כל כך בא ללכת כבר לעשות קניה! אני כל כך מתרגשת...
    אבל בתחילת אוגוסט יש לנו אירוע מהעבודה לעולים לכתה א׳ ונותנים שם תיק עם כל מיני. אז אני רוצה לראות מה זה הכל מיני.
    וגם עדיין לא קיבלנו רשימה מה צריך לבית ספר. איזה תואר צריך להיות למחברות.
    מתי מקבלים בכלל?

• אתם צריכים כבר לקבל, שולי.

אני ביקשתי מהמנהלת שתשלח לי בדואר את החוברת.

אם לא יגיע - שבוע הבא אני אקפוץ לקחת אותה.

[email protected]

• איפה היתה מכירה? למה גם אני לא שמעתי על שום דבר
  • גם לנו יש בנתיים רק תיק וקלמר . ממתינים לארוע בעבודה של אולים לכיתה א' . בשנה שעברה השלימו הכל . נראה . ספרים שלמתי . שאר הדברים סבתא תשלים .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה