בנות מי עברה סטרפינג בבקשה דגובות ועזרה דחוףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות עזרה דחוף.
    יש לי שאלה אני בשבוע ניכנסת לשבוע 39 ואני מאוד מאוד עייפה מי הריון ומאוד קשה אני ביקשתי מי רופא שלי שעם אפשר ליזרז לי לידה בעופן טיבעי היא.היצילא לי לבאו אלייה בשבוע 39 ולעשןת סטריפינג ולעזור לי ללדת והייתי בבית חולים ליפני כחודש מי חשש מימדליף מי שפיר אבל הכול היה תקין ובדקה אותי ואמרה שיש לי פתיחה1ס"מ.העובר שוקל 3.100 והריון תקין רק שאני כבר לא יחולה. רוצה לציין שאין לי צירים רק שליפעמים יש היתכווציות רחם.זה הלידה השנייה שלי .בילד הראשון שלי ילדתי בשבוע 40 שבועות בידיוק רק שהריון הראשון הוא היה יחיד ועכשיו קשה לי עם עוד ילד בבית בבקשה רוצה הסבר ועם יעשה זה לא מסוכן בכול זות כבר תינוק היתפתח .מ
4 תגובות
עמוד 1
  • כמו כל התערבות ישנה סכנה של זיהום בסטריפינג.
    זו פעולה של מספר דקות, שבה הרופא מחדיר אצבעות לצוואר הרחם ו"פותח" ידנית קצת.
    פעולה לא נעימה אבל לרוב אחרי כמה שעות מתחילים צירים.
  • בנות אני רוצה עוד דגובות בבקשה למי עשו ואיך היתפתח לה לידה תוך כמה זמן ועם צירים יותר כואבים ועם כידי ביחלל לעשות את זה??

יש לי ללכת מחר לעשות ולו יודעת עם כידי או לא.
  • בנות אני רוצה עוד דגובות בבקשה למי עשו ואיך היתפתח לה לידה תוך כמה זמן ועם צירים יותר כואבים ועם כידי ביחלל לעשות את זה??

יש לי ללכת מחר לעשות ולו יודעת עם כידי או לא.
  • תנסי לכתוב לשאול בפורום הורים חדשים ובפורום תמיכה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה