אויש! חורים בשיניים! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום רופאת השיניים איבחנה 3 חורים. אחד היא סתמה היום (אבחנה מלפני כמה שבועות), אבל נחוצות עוד 2 פגישות לעוד שתי סתימות כי אי אפשר להרדים את כל הפה בבת אחת.
    הטיפול עצמו עבר בסדר. גז צחוק עשה את העבודה.
    בגלל שהתור למרפאה דרך הקופה הוא של כמה חודשים (לרופאה הספציפית הזאת שטובה עם ילדים מיוחדים), הלכנו פרטי. לא רצינו שסתימה תהפוך לטיפול שורש. הבטחנו הפתעה והיתה בחדר הטיפולים טלויזיה, אז אור שיתף פעולה. רק המחיר היה מעיק...
    איך מתמודדים אצלכם עם טיפולי השיניים? קופה או פרטי?
5 תגובות
עמוד 1
  • לפני שעברנו דירה הלכנו למרפאה פרטית.
    2 טיפולי שורש עלו לנו 3200 שקל.
    כיום אנחנו הולכים למכבי דנט, היה לנו טיפול לא מזמן והייתי מופתעת לחלוטין. לא פחות טוב ממרפאה פרטית, רופאה מתוקה וטובה, אפילו הפתעות קיבלנו, והכל בעלות סמלית (אם זכור לי נכון, אז משהו כמו 40 לביקור).
  • אצלנו זו אותה הרופאה בפרטי ודרך הקופה, אבל התורים בקופה זה קטסטרופה. לא ניסיתי סניף אחר. מודה.
    צילומים, שלוש סתימות ואיטום חריצים עולה לנו 3100.
  • שלא נדע ושלא נצטרך

זה לא אמור להיות חינם עד גיל 8
    פייס: ortal_hori

• זה חינם עד גיל 12 (כמובן לא ברפואה פרטית)
    אנחנו עברנו בדיקה - 4 חורים לגדול ולאמצעי -1
    דווקא התורים די מהירים (אני פשוט דחיתי כי הם היו חולים
  • אני לצערי חוויתי חוויה ממש לא נעימה עם מכבי דנט...ממש זוועה!!! פשוט לא להאמין שהגעתי עד למצב של כמעט איבוד ראייה בעין אחת בגלל מוגלה בשן...סיפור ארוך מאוד!!!!!!אז אני ממש לא מתקרבת לשם ולא מקרבת את הילדודס שלי לשם...

לי דרך העבודה יש ביטוח שיניים (התחיל רק השנה) אז יש לי רופאה שהצילה לי את השן וטיפלה בי דרך הביטוח...

אבל לפני שהיה לי ביטוח גם הלכתי אליה באופן פרטי (אחותי המליצה לי) כדי לנסות להציל את השן...

במכבי דנט אמרו עקירה כירורגית ואחר כך השתלת עצם כדי להשתיל שם שן ואצלה זה הסתכם בטיפול שורש...

אז, כל אחד והחוויות שלו...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה