כמוסות חילבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לשאול, קניתי כמוסות חילבה להגברת יצור החלב, והרוקח אמר לי שזה גם מוריד את רמת הסוכר בדם. ולי היה סכרת הריונית. האם מותר לקחת? תוך כמה זמן החילבה עזרה להגברת ייצור החלב? ההנקה קשה ומתישה בתאומים. ולמרות שאין מצב שהחלב נגמר כבר אני מרגישה שאני נותנת מספיק ייצור של חלב. ובשאיבה כבר אין לי כח ויוצא פחות. לפני שאני מתייאשת סופית מהנקה אני רוצה לנסות את החילבה.
    צריך רק לחייך!
3 תגובות
עמוד 1

• צריך רק לחייך!
  • התקשרתי לחברה שמייצרת כמוסות חילבה ואמרו שבנוסף לייצור חלב הכדורים גם מאזנים את רמת הסוכר בדם.
    אז אם היתה לי סכרת הריונית. ובעוד חודש רק אני עושה בדיקת דם לבדוק אם הסוכרת נעלמה.
    האם מותר לי לקחת את החילבה?
    צריך רק לחייך!
  • היי יקירה , סליחה , עניתי לך ומשום מה זה לא נשלח ..
    אין בעיה לקחת חילבה רק תהיי במעקב :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה