עגלות... עגלות...!! סקרון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני עומדת ללדת בעוד חודש+ והתחלתי לברר על עגלות בסכום של עד 3000, איזו עגלה יש לכן- חברה ודגם? כמה עלתה? אתן מרוצות? מעלות, חסרונות וכו....
    תעשו לי חסד ותפרטו, כדי להקל עלי את ההתלבטות, בעזרת ד' זה הולך להיות ילד ראשון ואח בכור לגדוד שיבוא אחריו (זה החלום שלי... ) כך שאני רוצה משהו טוב, שלא יתפרק אחרי ילד אחד שניים...

תודה!!
11 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת כמה עולה אבל בררי על הבייבי ג'וגר. אם הייתי צריכה היום עגלה הייתי קונה רק אותה. גם פרקטית וגם יפה.
    שיהיה בהצלחה ובשעה טובה! ילדים זה שמחה!

• גם אני ממליצה על הבייבי גוגר
    היא קלה יחסית מתקפלת מהר
    החסרון היחיד שלה זה הסל אחסון שלה
    הוא קטן יחסית

• לי היה צ'יקו, אח"כ פג, וגם עכשיו יש לי פג. מתה עליהם
    פייס: ortal_hori

• קודם כל, תודה!!
    דבר שני בקשר לביביג'וגר- דווקא ראיתי באתר שלהם שהם טוענים שיש להם סל אחסון גדול, אז מה, משהו השתנה, או שהם לא רציניים?
    וגם, מישהי יודעת עד כמה הם עומדים מאחורי האחריות לכל החיים?
  • טוב, אני קניתי לפני 6 שנים את הבוגבו ביד 2 אבל חדשה למעשה, עלתה לי 2000 שח ויש מלא למכירה ביד 2.
    אני חולה על העגלה הזו. לא שמעתי על מישהו שהיא נשברה לו/ התקלקלה לו, יש שירות תיקונים מעולה אצל היבואן אם את רוצה להחליף בד או ריפוד.
    למי שגר בעיר- זה כמו טוסטוס
    אני עשיתי עם העגלה הזו הכל, אני מפזרת את הילדים איתה בבוקר, נוח לעלות איתה לדירה כשעולים מדרגות כי היא ומוצי הן היחידות עם צמיגי גומי כמו אופניים ולא פלסטיק- ואז התינוק לא מתעורר אם הוא נרדם, יש לה סטפר מעולה שמתלבש לילד הגדול.
    היא הכי קלה, ו.. אפשר לעשות איתה ספורט. אני רצתי איתה (קצת מגוחך לשמוע את זה ממשהי ששוכבת במיטה כרגע)
    מאוד נוחה לתנועה עם יד אחת (לדוגמא כשאת צריכה להחזיק את הילד כי הוא בוכה ובשניה להתקדם עם העגלה)

החסרונות הידועים: סל תחתון- לא נוח,
    ולמי שלא מסתובבת כל הזמן עם העגלה אלא צריכה להכניס לאוטו בכל פעם- היא די רחבה, אז לא מתאימה למכוניות מאד קומפקטיות, למרות שעם הפיאסטה שלנו - אין בעיה וזה לא אוטו גדול.

גם בדיעבד לא הייתי חושבת פעמים. אם קונים יד2 במצב טוב זה עולה אותו הדבר
  • לנו היה פג ונציה- אין עליהם.. בחוזק שלהם. הן מחזיקות המון.
    היום כבר לא מייצרים את הוונצייה.. (אני מרגישה זקנה!)
    וגם דוקטור בייבי מדריד. מעולה! זולה יחסית, ידית מהתפכת, קלה.

הבייבי ג'וגר מעולה!
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • אני גם בעד בוגה בו-היא מעולה!!!!!!!אבל למי שמאוד גבוה היא אולי לא נוחה כי היא נמכוה למרות שלאחותי וגיסתי גם יש אותה-וכולם שם גבוהים ומסתדרים.....
    אחרי 3 ילדים היא נשמרה מצויןם
  • אני לקראת לידה רביעית וקניתי בוגבו ביד 2,במצב מעולה עם כל הביזרים הנילווים בפחות מחצי מחיר,לא יודעת אם בילד ראון הייתי מרגישה בנוח לקנות יד ניה למרות שיש מציאות של ממש!
    עם הבכורה קניתי צ'יקו מדהימה אמבטיה וטיולון מחנות שחיסלה מלאי סופשנה,ב2500,בתכל'ס העגלה נמכרהבמחיר מלא עם סלקל בסביבות הארבעת אלפים.
    אני מוכרת אותה עכשיו ב600.....היא במצב כמו חדשכי בטיולון כמעט לא השתמשתי(תמיד רכשתי טיולון קל וזול שיהיה לי נוח יותר בשבתות,אנחנו שומרי תורה ומצוות וגרנו בקומגבוהה)
    בכל מקרה שיהיה בשעה טובה
  • אני לקראת לידה רביעית וקניתי בוגבו ביד 2,במצב מעולה עם כל הביזרים הנילווים בפחות מחצי מחיר,לא יודעת אם בילד ראון הייתי מרגישה בנוח לקנות יד ניה למרות שיש מציאות של ממש!
    עם הבכורה קניתי צ'יקו מדהימה אמבטיה וטיולון מחנות שחיסלה מלאי סופשנה,ב2500,בתכל'ס העגלה נמכרהבמחיר מלא עם סלקל בסביבות הארבעת אלפים.
    אני מוכרת אותה עכשיו ב600.....היא במצב כמו חדשכי בטיולון כמעט לא השתמשתי(תמיד רכשתי טיולון קל וזול שיהיה לי נוח יותר בשבתות,אנחנו שומרי תורה ומצוות וגרנו בקומגבוהה)
    בכל מקרה שיהיה בשעה טובה
  • תודה על ההענות המהירה והאכפתית!!
    אתן עוזרות לי מאוד!!

• לי יש בוגאבו פרוג...

קניתי לפני 5 שנים ואם תראי אותה עכשיו כאילו רק יצאה מהחנות...

היא קלה ונוחה ויציבה... אפשר לקנות סלקל של מקסי קוזי ועם מתאמים זה מתיישב בול על השלדה...

הבעיה שהטיולון לא מתקפל עם השילדה,
    אבל ככה קנינו בכוונה מאחר והיה לנו רכב עם בגאז' קטן, והיינו חייבים להפריד
    (שילדה מאחורה וטיולון מקדימה).

חוץ מזה היא באמת יפה ומרשימה.

לקראת הריון הבא בע"ה אני ארצה לקנות עגלה (ורודה
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה