בא לי לבכווווווות איזה עולם !! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד תינוקת שנשכחה ברכב! 7 שעות!!
    מתה
23 תגובות
עמוד 1

• כל קיץ נגמר לי הלב על הסיפורים האלה
  • מזעזע ובלתי נתפס
    פייס: ortal_hori

• עצוב ביותר...
  • נורא נורא נורא
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני לא מבינה איך זה קורה? אנשים לא חושבים במשך היום על ילדיהם? אוקיי אבא שכח אבל אמא??????????? היא לא שאולת את בעלה איך מה מו? ומטפלת לא תתקשר לשאול את ההורים איפה ילד? עזוי .................

]
  • אלוהים ישמור שלא נדע
  • ONI

גם אני חשבתי על זה!

חשבתי על התינוקת שלי, אלוהים, איזה מוות נוראי

• לא הצלחתי להירדם בגלל הסיפור הזה
    כמה בכיתי אלוקים

• אני לא מפסיקה לחשוב עליה ברגעים האחרונים שלה..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • נראה לי ששוכחים ילדים יותר מאשר שקיות סופר
    גם אני תמיד שואלת את בעלי איך היה לכל אחד בפיזור. תמיד. כל יום.
    האוטו שלו נראה ענק ונראה לי קל במכוניות כאלה לשכוח...
    ממש לא מסוגלת לתאר לעצמי מה עובר עליו...
  • זה מזעזע,כן.
    אבל אני לא ממש מסכימה, לצערי זה כן יכול לקרות...
    אני זוכרת פעם אחת שנסעתי עם בעלי ברכב בבוקר בפיזור ואחרי שהורדנו את הגדול בעלי התחיל לתכנן מאיפה לנסוע כדי לא להתקע בפקקים ו... פנה לכיוון העבודה שלנו במקום לצד השני לפזר את הקטן.
    לא קרה כלום, הערתי מיד את תשומת ליבו, אבל להגיד שזה לא יכול לקרות?
    לצערי זה לא נכון. כל מה שצריך זה קצת הסחת דעת- זה לא משנה אם זה פקקים, תאונה שעברת, ריב עם מישהו, שיחה עם העבודה או עם חברה.
    לא קרה לי מעולם, ואני לא רוצה לדמיין איך האבא הזה מרגיש, הוא לא יסלח לעצמו לעולם
    איום ונורא

• פייס: ortal_hori

• מקרה ממש עצוב ומזעזע

• תשמעי אני לא אומרת שזה בסדר. אני אומרת שזה אנושי...
    בעלי גם לא מדבר איתי במהלך היום עבודה, יש עליו המון לחץ- אני לא מפריעה לו עם טלפונים, בדר"כ אם יוצא- אז רק בצהרים בזמן האוכל. אחרת לרב אני מקבלת חזרה אסמס שהוא בישיבה כרגע ויחזור אלי יותר מאוחר.
    אולי אתן צודקות- אולי באמת צריך להרים טלפון כל יום לשאול במעון מה שלום הילדה- אבל העובדה היא עם יד על הלב, שגם אני לא עושה את זה- אלא אם כן הבן שלי קם הפוך באותו יום, או שאני מרגישה שיש מצב שהוא מתחיל לפתח משהו.
    אני עושה את ההפרדה- עכשיו אני "בעולם הגדולים" כשאאסוף אותם אני חוזרת להיות האמא.
    אני לא מכירה את הבן אדם ולא יודעת איזה סדר יום לחוץ יש לו, אבל מזעזע ככל שזה נשמע, עובדה שלצערנו זה קורה כל שנה.
  • כן, כל שנה, וכל פעם היתה שיחת טלפון או טיפול במוסך שהסיח את דעת האב/אם

איזה עולם

• אני חושבת שבני זוג צריכים לעשות לעצמם מנהד קבוע ולדבר אחד עם השני רגע אחרי פיזור הילדים.
    אם הוא לוקח אני תמיד רוצה לדעת איך היתה הפרידה (למרות שהיא קלה וכיפית).
    ואם אני לוקחת אני מספרת לו אחרי שסיימתי. למה? למה לא בעצם?
    למה להמנע מחמש שניות השיחה האלו?

• נכון.

אנחנו מאז ותמיד עושים ככה

• עצוב מאוד ולא נתפס..מסכנה הקטנטונת , אנשים עברו ליד האוטו בזמן שהיא בין חיים ומוות חסרת אונים ..אם רק היה אפשר לעזור לה, לשמוע אותה , לראות אותה , אולי אם החלונות של האוטו לא היו כהים.... אני גם מרחמת על ההורים , כן , גם על האבא , ביום שבתו מתה גם הוא מת...
    אני רושמת את התגובה ויורדות דמעות. נשמתה בגן עדן...

• לינבר - אנחנו תמיד עושים ככה - אחרי שאני שמה את הילדים אני מתקשרת לבעלי ומספרת לו איך היה ולהפך.
    למשל היום סיפרתי לו שאיתמר נשאר בגן בוכה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה