היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מישהי עברה לחברות החדשות? גולן טלקום הוט מובייל מרוצות? לא מרוצות?
אנחנו בפלאפון ומחפשים לעבור כי משלמים קרוב ל200 ש"ח בחודש
13 תגובות
עמוד 1
יש לנו 012 ואנחנו מאוד מרוצים! וממש לא משלמים 200 ש"ח בחודש!
רותי
אני בגולן טלקום כבר המון זמן. בערך שבועיים שלשה אחרי שהם יצאו לשוק עברתי אליהם. הם היו מעולים מההתחלה ואני חייבת לציין שהם אפילו עוד השתפרו. למשל הגלישה נהייתה מהירה יותר והרבה פחות ניתוקים של המכשיר (נגיד הוא היה נכנס לי פתאום למצב טיסה... והיום זה כבר לא קורה) מרוצה מאוד! משלמת 99 ש"ח לחודש על כל החבילה. תגידו שאני שלחתי אתכם אז אני מקבלת על זה כסף - אם לא נגמר להם ה"חבר מביא חבר". ואם נגמר - לא נורא. בכל אופן, ממש ממליצה עליהם. הם ממש אחלה. עוד לא נתקלתי בבעיה...
גולן טלקום, סופר מרוצה
012 עולה 44 שח לחצי שנה ואחר כך 88שח מרוצה מאוד! שיחות ללא הגבלה גלישה שמספיקה לי (לא זוכרת כמה) ואסמסים ללא הגבלה ושיחות לחול ללא הגבלה!
גם אני ב012 מאוד מרוצה
אנחנ בהוט מוהייל פייס: ortal_hori
אני כבר חצי שנה ב012 mobil מאד מרוצה גם מהמחיר וגם מהשירות
לי יש הוט מובייל... על מכשיר סמארטפון + הכל ללא הגבלה אני משלמת 99 ש"ח (טוב לא אני, אלא העבודה שלי... "...??? ??? ??? ?????... ??? ??? ???? ?? ????..."
אני באורנג' באותם תנאים 89 ש"ח. אבל בגלל שאנחנו מקבלים הנחה קבוצתית. אם לא היתה לי הייתי הולכת על גולן טלקום רק כי מגיע להם- הם אלו ששברו את השוק
תודה רבה בנות. נראה שאין תלונות על אף אחת מהחברות
ג אנחנו עם הגולן כולל פעמיים שהינו אותו בחודש . יש לנו 2 חבילות של 99 ש"ח + חבילה של אבא שלי של 10 ש"ח . אז אבא שלי לפעמים "משתלל " וזה חורג גג באיזה 4 ש"ח . לפני זה באורנג' במקרה הטוב על אותם מספרים היה 430 ש"ח הכי נמוך . http://www.holdthatpic.com/