סיפורי חמות!- שרון שמש אשמח להארה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חייבת ללמוד איך לפתח אדישות לחוסר התבונה (אני עדינה) של החמות שלי!
    מה עושים???
    איך מפתחים אדישות לתופעה הזו??? או הומור??
    אתמול היא מגיעה אלי ורואה את הפרחים (זר מדהים) שבעלי קנה לי כדי לעודד אותי ושואלת: מה קרה? אין לך יומולדת, אין יום נישואין, אין יום האהבה- סתם ככה?

מה אני אענה לה? כן, אבל בעלך רצה לעודד אותי כי אם אני אלד עכשיו זו תהיה הפלה או ילד עם נכות קשה או פיגור אז הוא חשב שכדאי לשמח אותי??????

כאילו, לא מדובר באדם זר- היא רואה שאני עובדת בשכיבה מהמיטה, שאני לא יוצאת מהבית, מג'נגלת סידורים לילדים כדי שלא יחוו את זה קשה מדי שאמא לא ממש יכולה לתפקד איתם- כמה אטום אפשר להיות???!!!

בדר"כ אני מייעצת לאחרים לדבר על הדברים ולא להשאיר בבטן, אבל אני חוששת שפה מדובר בקיר, וחוץ מריב לא יצא פה כלום. לדבר ללמפה

עצות וחיבוקים יתקבלו בברכה, אני כנראה מפספסת משהו, ויש לי עוד 3 חודשים כאלו, אין לי את הפרווילגיה שלא להעזר בה

לא מצליחה לראות את הדברים באופן חיובי יותר מולה ובאמת שזה טפשי לבזבז עליה אנרגיות
18 תגובות
עמוד 1
  • בעניני חמות יוצא לי עשן מהאזניים
  • האמת שזה פשוט מדהים אותי מה הן מרשות לעצמן להגיד,
    הרי אם היית מישהי זרה- היא בחיים לא היתה מרשה לעצמה להגיד לך משהו כזה על עמית.

ואצלי היא עוד אפילו לא מנסה להיות נבזית, זה פשוט יוצא לה טבעי. התחושה היא שהיא באמת לא רואה אותנו ממטר..
  • לדעתי את סתם אובר רגשי - אולי היא באמת לא הבינה למה הוא קנה לך פרחים. אולי היא לא ידעה שמצב רוחך נחות.

ברור שהלחץ בד"כ לא משפיע לטובה, אבל יכול להיות שבעיניה נראית אותו הדבר ולכן היא לא הבינה לכבוד מה זה (לא שזה עניינה אבל לא צריך להתעצבן מכל דבר)

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אל תתרגשי בשביל רוב החמות בנים שלהם אלה שעובדים קשה ואנחנו סטם מפונקות. יש אפילו בדיחה, אשה אחד מספרת לחברה: -בן שלי התחתן עם אישה כזאות מפונקת, היא דורשת ממנו לשתוף כלים לעשות תיקונים בבית, לכבס כביסה, איזו אישה נורעית היא. אבל בת שלי התחתנה עם גבר מושלם הוא עושה הכל בבית, כלים כביסות תיקונים))))
    בקיצר... סימי פס וזהוא היא לא שווה טיפה מהמחשבות שלך אפילו. חמותי גם מאלה כשהיא מדברת עם בעלי היא לא קוראת לי בשם היא אומרת "היא". היא עשתה ארוחת ערב? היא ניקתה את הבית? אני סמה ז.... אליה. מי היא בכלל? וכשצריך לענות אני עונה לה וזהוא

]
  • האמת... די מנחם...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• orni הצלחת להצחיק אותי וזה טוב מאד
    אוקי, עדי תודה על המילים החמות, אני מבינה שאני לא לבד בסירה הזו..
    אמא אווזה קצת קשה לי התחבר למה שאת אומרת כי זה נראה לי די מובן מאליו שאם אני הופכת מבן אדם פעיל לבן אדם שתקוע בבית וליתר דיוק- במיטה זה ישפיע לי על המצב רוח... אבל מצד שני כנראה ששום דבר לא מובן מאליו.
    מצד שני- אני כנראה באמת אובר רגשי, בזה את צודקת
  • מתחברת למה שיעל אמרה, אולי היא בכלל לא מבינה שקשה לך, אולי היא רואה רק כמה טוב לך ונחמד לך שאת במיטה "מתפנקת" לא צריכה לעשות כלום והיא עושה "עבורך".
    כל אחת עם מנטליות שונה. יהיה לכן עוד הרבה על מה לריב בשלושת החודשים הקרובים, בעיקר עם החופש הגדול, קחי רסקיו
  • .................. וגם "אם היא לא הבינה למה הוא קנה לך פרחים"...??...???
  • טוב, אז אני לגמרי מבינה אותך. בהריונותיי עברתי תקופות של שמירות, גם במיטה, גם בבי"ח, גם בצרוף מרנין של זריקות, הוראות ("אל תרימי", "אל תעבדי", "אל תלכי"...) ושאר מרעין. בהחלט משובב נפש...
  • באמת נשמע פושע.
    אי אפשר כבר להגיד: איזה בן טוב יש לי, שקונה לך זר בסתם של יום?
    ממתי קונים משהו רק כי יש חג או ארוע?
    המון הצלחה, שמחה ובריאות- לך ולתינוק!!
  • אני עובדת על מיזם חדש - שוק חמיות!!!!
    אני החלטתי למכור את שלי
    כי הגיעו מים עד נפש

• פשוט להתרכז ביופי של הפרחים המהמים שהוא הביא לך
    ואני בכלל הייתי אומרת שזה מאהב שלי שלח לי

• תודה רבה רבה לכל מי שהתייחסה והגיבה.
    למדתי מכולכן, אני חושבת שיש הרבה במה שכל אחת כתבה פה.
    אני מקווה שבפעם הבאה ש"אחטוף" ממנה ואני בטוחה שתהיה כזו לצערי, אני אצליח להריץ את האפשרויות שכתבתן לי בראש ואתעצבן פחות. החל מ- התחשבנות, קינאה, קושי בנתינה, שוביניזם, עצלות יעני שלי (אני מפונקת) ושלה (רגילה שכשהיא באה אלי היא מפנקת את הילדים ויוצאת איתם לגינה ופתאום יש הרעה בתנאים- אני לא מכינה לה ארוחת ערב, לא שוטפת את הכלים, לא מביאה לה את הבגדים של הילדים לאמבטיה וכו* והיא לא יכולה יותר רק לפנק), הבדיחה, יש גם משהו במה שיעל כתבה ולא ראיתי קודם וזה באמת העובדה שאני בן אדם שלא מתבכיין ורגיל לשדר "עסקים כרגיל", אני לא אתחיל להתפתל על כל ציר... וזה לא מסתדר לה כנראה כי היא בן אדם של מלודרמות עם כל ההצגות והכל- ופה באמת יש פער של מנטליות, בקיצור- זה מורכב,
    אבל כתבתן דברים מאד נכונים ואני מקווה שאם אבין איך היא רואה את הדברים יהיה לי יותר קל לא להתעצבן, לקבל אותם אני לא חייבת

תודה לכולכן,שמחה ששיתפתי
  • לכל החמות יש סוג של סתימות או חוסר טאקט
    זו עבודה שלנו עם עצמינו על מה אנחנו מבליגות ועל מה לא נשארות חייבות...כל אחת ורמת האיפוק שלה
    במקרה הספציפי הזה זה לא נשמע לי כזה עניין גדול..אולי היא באמת שאלה בתמימות
    חמותי אמרה לי בשבוע שעבר שלדעתה השם שגיסי (הבן ההשני שלה) נתן לבן שלו יותר יפה מהשם שאנחנו נתנו לבן שלנו

נו ומה תעני על דבר כזה....חחחחח חסרת טאקט..לפעמים אני אומרת לעצמי היא באמת אישה טובה אבל מה לעשות...יש לה חוכמת חיים של קיבוצניקית פשוטה..מה היא תעשה..לא אשמתה
  • יואווו היא לא אמיתית
    פייס: ortal_hori

• תעשו כמוני- תעברו לחצי השני של העולם

• זו גם דרך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה