האם לבצע בדיקה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עדיין לא באיחור של הוסת(4.6 היה התאריך קבלה). אך סימנים וממצאים העלו בי חשד שאולי אני כן. ביצעתי אתמול והיום שתי בדיקות הריון של שתי חברות שונות. בשתיהן היו שני פסים אך פס הT היה חלש. מתי אתן בנות הייתן עושות בדיקת בתא מאחר ובדיקות ביתיות כן הראו חיובי??? תודה :)
3 תגובות
עמוד 1
  • הי מור
    הרבה בדיקות בודקות עוד לפני האיחור בוסת ...
    לא משנה מה צבע הפסים, ברגע שיש 2 פסים - 99% שאת בהריון

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי יעל, אכן אני בהיריון :)
    זהו היריון שני שלי-הראשון הפלתי לפני 3 חודשים ללא ברירה(ללא דופק עובר). אני עושה הליכות 6 פעמים בשבוע כ3.5 ק״מ כל פעם. היית ממליצה להמשיך או לחכות ולהתייעץ עם רופאת הנשים שלי בגלל ההפלה? כנורופתית, מה היית ממליצה לי לאכול כרגע הכי הרבה ובדגש? תודה רבה :)
  • הי מור
    בשעה טובה
    לפני הנסיון שלי - רופאים במצבים האלה בד"כ ממליצים עד סוף שליש ראשון להימנע מפעילות גופנית.
    מבחינת אכילה נכונה ובריאה בהריון - תחפשי כאן :-)) כתבתי על זה כמה פעמים אם את לא מוצאת אז תגידי - ואפנה אותך בדיוק
    בהצלחה גדולה והריון קל ובריא
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה