היי יעל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בהריון ראשון שבוע 9. עד עכשיו לא היו לי תופעות לא הקאות לא בחרחןרות לא פצעים לא חולשה. רק עייפות וקצת עצבים על כל העולם בערך. ממה שאני שומעת מבנות אחרות הן ממש סבלו באותם שבועות. אני פשוט לא מרגישה כלום . יש טעם להילחץ או פשוט להגיד תודה שאני לא סובלת?

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • להגיד תודה
    זה פשוט אומר שההריון הזה בא בתזמון מצויין, אין לך בעיה או קושי להכיל אותו או את עצמך בהריון וזה מעולה.
    יש גם הרבה קשר גנטי בעניינים האלה.
    המשך הריון קל ובריא
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי,
    צריך לברך ולהודות על זה. גם אני בהריון ראשון בלי כלום(למרות שיש כאלה שזה מתחיל להם אח"כ..לאימא שלי זה התחיל לקראת סוף שני) אבל גם אני נלחצתי בהתחלה, ועכשיו אני מבסוטה שאני יכולה להתנהל בלי בחילות וכו'..

הצלחה וברכה!

ומזל טוייייב!

ח.ר
  • איזה כיף...תודה תודה תודה !

• איזה כיף...תודה תודה תודה !

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה