מעקב הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    אני בהריון שבוע 4 + ורופא הנשים שלי שעושה מעקב הריון נמצא בירושלים אך אני גרה בתל אביב, עד כמה זה משמעותי?
    בכל אופן אשמח להמלצות לרופא נשים המבצע מעקב הריון דרך מכבי (ועדיפות למי שיש אולטרסאונד)
    תודה ושבוע טוב
    shimshia
2 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מכירה רופא באזור תל אביב אבל נראה לי שכן כדאי שתמצאי רופא קרוב... עכשיו את בתחילת ההריון.. אבל עם הבחילות או כשתגדל הבטן ״להסחב״ עד ירושלים כל חודש לבדיקה לא יהיה נוח.. לקראת הסוף ייתכן ותצטרכי להגיע לרופא כל שבועיים - שלושה... לא כדאי לעבור רופא בסוף הריון לדעתי, למישהו שלא מכיר את מהלך ההריון.
    מזל טוב
  • בוקר טוב
    אני חושבת שמה שחשוב הוא שתסמכי על הרופא שלך.
    הביקורים בד"כ הם פעם בחודש - אז זה משהו כמו 9 נסיעות +-.
    קצת קשה לי להמליץ על רופא כזה או אחר, כי כל אחת מתחברת באופן אחר וחשובים לה דברים אחרים אצל הרופא (נחמד, מקצועי וכו)
    אבל בכל אופן תלכי עם מה שהלב אומר.
    המון הצלחה והריון קל בריא
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה