אפידורל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    בבקשה צריכה הרגעה מכול מי שיודעת או חוותה...
    יש לי קעקוע בגב התחתון ואחרי קריאה באינטרנט הבנתי שאני לא יכולה לקבל אפידורל
    כמה שאלות: יש לכן מושג אם זה מדבר רק על קעקועים עם צבע או שחור בלבד?
    ואיפה מזריקים את האפידורל?? (אם תוכלו לתאר לי ביחס לפופיק מקדימה כדי שאדע אם הקעקוע באיזור או לא)
    אמאל'ה מפחדת בבקשה בשורות טובת!!!!
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום

יש לי גם קעקוע בגב תחתון
    אני לא עשיתי אפידורל כי לא רציתי.
    הרופא דווקא התעקש לעשות לי
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • הי שירן
    אין כאן כן או לא חד משמעיים..
    תלוי מאוד ברופא המרדים המיקום המדוייק שבו הוא שם את המחט.
    על מנת שלא תהיי בחששות, ממליצה לך להגיע לסיורי חדרי לידה בבית החולים בו את עומדת ללדת (בד"כ בימי שישי) ותוכלי לשאול את הצוות עצמו שיתן לך את התשובה המדוייקת ביותר עבורך.
    אגב, באיזה שבוע את ?
    בכל מקרה מאמינה שמה שקורה קורה לטובה
    ואם יתברר שאי אפשר, תזמני לעצמך לידה כל כך מהירה ובריאה שלא היתה משאירה מקום לאפידורל בכל מקרה
    שבוע מעולה
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה