צולי - בקשר ל"מושלגות" - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הכנתי כרגע את הבלילה (זה בהקפאה)
    הצבע יצא לי נורא בהיר
8 תגובות
עמוד 1
  • טוב אחרי שעה בהקפאה הבלילה כבר לא כ"כ בהירה .
    עכשיו בתנור תיכף נראה איך יצא
  • נו???
    איך יצא?
  • היא כנראה מעולפת מהתוצאה

  • מה זה מעולפת ?!
  • איזה מתכון יש לך?

    אני משתמשת בשל ניקי, אבל לא עם הנוטלה... יוצא מצוין!


    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

  • אני גם אף פעם לא הכנתי את המושלגות עם הנוטלה. יש לה גם מושלגות עם שוקולד מריר רגיל. איזה באסה לשמוע
  • עשיתי את של ניקי עם הנוטלה . לא ראיתי שיש בכלל אופציה רגילה
  • בואי אלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה