היי ליהי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בקצרה, היסטוריית ההנקה שלי עם תהל לא הייתה קלה
    ועם כל זה תודה לא-ל אני מניקה מלא, חלום שהתגשם ואושר גדול.

יש לנו כמה בעיות שעדיין לא נפתרו
    הריפלוקס שאמנם השתפר אבל לא לגמרי
    והעליה הלא דרסטית במשקל.
    הילדונת שלי קומפקטית, ממש כמוני כך שאיני מדואגת
    אבל בכל זאת לאחרונה עולות בי מחשבות אולי כן לתת תמ"ל או שניים ביום.
    במיוחד לאור העובדה הלא פשוטה שהיא עושה שביתות אוכל בימים שאני לומדת
    ופשוט לא מכניסה לפה כלום עד הערב.

2 תגובות
עמוד 1
  • לי יש הצעה עד שליהי תענה לך
    אני מציעה לך להרגיל אותה לאט לאט לתמ"ל
    באופן כזה
    בהתחלה לתת לה שליש תמל ו3/4 חלב שאוב אותו בקבוק ,לנסות כמה ימים ,אם הולך אז למשיך ולתת חצי שאוב וחצי תמ"ל ,כמה ימים ככה ואם הולך להמשיך עוד שליש שאוב 3/4 תמ"ל ואז לעבור סופית לתמ"ל .כמובן להכין לפי הוראות על הקופסא כמות וכו' מים וכל זה שאני לא הכי מומחית ועל זה להוסיף שאוב , תנסי לפני שאת יוצאת ללימודים לקום חצי שעה קודם ולשאוב ,יש יותר חלב ויותר קל לו להשתחרר ... זה יותר מסורבל אבל אולי יעזור לך להרגיל אותה לתמ"ל (מה לעשות זה הרבה פחות טעים )
    ובמקביל לתת מוצקים ,דייסה עם כפית יכולה לעזור במקרה של שביתה ,פירות , אבוקדו ,מרק ,לא חייבים מנות ממש גם 5-6 כפיות כל שעתיים שלוש זה יחזיק אותה עד הערב וכך היא לא תרד במשקל
  • היי :) אני חושבת שלא הייתי נלחצת עם הבקבוק אלא מעבירה אותה למוצקים , כך כשאת אינך .. היא תאכל לאכול מרק או פירות או דיסה מבושלת בכפית

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה