2 שאלות בבקשה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הי,
    בני בן חודשיים, אני משלבת תמ״ל באופן קבוע. 4 בקבוקים ביום ( לצערי זה עלה מ 2 ל 4) אין לי מספיק חלב. כל ארוחת תמ״ל ניתנת לאחר הנקה שלי משני הצדדים ואז התינוקי מסיים 180 בקבוק...
    יש פעמים שבהם הוא ממש בוכה ומתנגד לינוק, לכן אני מניקה אותו לפני שהרעב מגיע כי הוא יותר נינוח ואז מוכן לקבל ציצי, אבל- לאחר חצי שעה ( לפעמים אפילו מייד) מתחיל לבכות ורק הבקבוק מרגיע אותו. בלילה אני מניקה אותו, אך אני לא יודעת אם יונק מספיק בלילה כי הוא נרדם מהר.
    השאלה שלי אם אני מניקה לפני נתינת בקבוק למה הייצור לא עולה?? כ״כ רציתי רק להניק ללא תוספים וזה לא הולך! כבר ניסיתי כמוסות חילבה וממי מילק ללא הצלחה..
    שאלה נוספת באותו הקשר- כמה הוא מקבל בהנקה הזו אם לאחר מכן הוא לוקח בקבוק, האם זו הנקה סתם?
    הוא שוקל 6140 (נולד בקיסרי 4320)

שאלה נוספת- האם ניתן לשתות את השייקים של הרבלייף שעוזרים להרזיה במהלך ההנקה?

תודה מראש

הוסף תגובה        
1 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה:)
    אז ככה , מאוד קשה באמת לאמוד כמה הוא יונק מהשד, זה גם משתנה במהלך היום מהנקה להנקה.. יכול להיות שהוא לא תופס טוב את הפטמה ולכן לא חולב כמו שצריך מה שגרם לירידה בתפוקתחלב, את יכולה לקחת תרופה שנקראתמוטיליום שמעודדת ייצור חלב , חייבת במרשם רופא , אבל אני חושבת שכדאי לך להזמין מדריכת הנקה הביתה שתאבחן הכל .. ותתן לך את הפתרונות מדויקים ( יכולות להיות סיבותרבות ולהן פתרונות שונים למיעוט החלב)
    עדכני אותנו

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה