שאלה לגבי אינפמיל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    יש לי פיצית בת חודשיים בדיוק.
    אחרי שהנ"ל לא הפסיקה לצרוח כל היום וכל הלילה (מה שלא אופייני לה).
    הלכנו איתה לרופא. לפי התיאורים שלנו הרופא חושד שמדובר בריפלוקס אז הוא רשם לה אינפמיל ונתן לנו קופסה לנסות בבית.
    בינתיים היא אכן רגועה יותר. אבל... שמתי לב שלא הייתה לה יציאה. קראתי קצת באינטרנט וראיתי שאכן זו תופעה מוכרת.
    א. מה עשיתן על מנת להקל על היציאות?
    ב. האם מישהי יודעת אם ישנן תופעות לוואי נוספות?
    ג. עושה רושם שהתחליף הזה יותר סמיך מהמטרנה. באיזה פטמה השתמשתן? עד עכשיו השתמשתי בפטמה 2 של אוונט אבל נראה לי שזה לא יוצא כ"כ ואז אני מפחדת שהקטנה מתייאשת או מתעייפת ולא ממש יוצא לה הכמות הרצויה.
    תודה מראש,
    קרן
2 תגובות
עמוד 1
  • אחרי ששתי הבנות בוגרות ריפלוקס אז:
    אנחנו הוספנו לכל בקבוק 5 CC של שמן קנולה וזה עזר ליציאות.
    לא היו לנו עוד תופעות לוואי
    אם מכינים לפי ההוראות, ומגישים בטמפרטורת החדר זה לא אמור להיות יותר סמיך, אנחנו השתמשנו באוונט מספר 2 ולא היו בעיות.

• תודה רבה! ננסה מקווה שזה יעבוד.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה